Etusivu
Vaihda kieli: fi

KUUNTELEE - ETSII - TOIMITTAA

 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tukku.net - vastaus kustannustehokkaisiin hankintoihin!

Verkkopalvelumme on kehitetty asiakaslähtöisesti helpottamaan ja tehostamaan hankintojen tekoa. Rekisteröidy nähdäksesi tarkemmat tuotetiedot hintoineen ja siirry tilaamaan suoraan verkosta. Rekisteröityminen ja verkkopalvelun käyttäminen on ilmaista. Hanki yrityksellesi asiakastunnukset klikkaamalla linkkiä: Rekisteröidy tästä

Edut asiakkaillemme:

  • Edulliset hinnat
Tehokas ja toimiva IT-järjestelmä, tehokas logistiikka sekä isot kokonaisostot mahdollistavat sen, että voimme tarjota tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan.

  • Monipuolinen valikoima
Tukkunetiltä löydät laajasti eri tuoteryhmien tuotteita valikoimiinne. Uudistamme ja kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

  • Helppokäyttöinen palvelu
Verkkopalvelu on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit tehdä tilauksen silloin kun sinulle sopii! Löydät yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi tuotteet, eikä sinun tarvitse tehdä montaa erillistä tilausta.

  • Luotettava palvelu
Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse ja puhelimitse kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Myyntiedustajamme tulevat mielellään esittelemään valikoimaamme henkilökohtaisesti. Toimitamme varastotuotteet nopeasti ja kasvatamme valikoimaamme asiakkaiden tarpeita kuunnellen.