Dogslife korva- ja silmäpyyhkeet koiran hyvinvointiin

Olemme innoissamme voidessamme kertoa, että Dogslifen huippukätevät puhdistuslaput koiran silmille ja korville löytyvät nyt valikoimistamme!

 

Korvanpuhdistuslaput koiralle


Hyödyt — Ammattilaisten suunnittelemat laput taikovat pois vaikun ja lian, jättäen koirasi korvat huippukuntoon! Valmiiksi kostutetut laput sisältävät hoitavaa aloe veraa ja muita luonnollisia ainesosia, joten ne soveltuvat myös pentukoirien herkälle iholle. Näillä lapuilla puhdistat koirasi korvat hellästi vahinkoa tekemättä.

Haitat — Et pysty aukaisemaan sipsipussia salaa, jos koirasi on samalla postinumeroalueella! Sori!

Kuinka käytetään — Tiedämme, että korvienpuhdistus ei varsinaisesti ole useimpien koirien lempipuuhaa. Homma voi muuttua äkkiä painimatsiksi. Onneksi näillä lapuilla prosessi on helppo ja yksinkertainen!

1. Ota puhtailla käsillä yksi korvanpudistuslappu purkista ja laita se etusormeesi.

2. Puhdista koirasi korvat pyyhkimällä niitä kevyesti. Noudata erityistä varovaisuutta korvakäytävän läheisyydessä, äläkä yritä puhdistaa sisäkorvaa.

3. Heitä käytetty lappu roskakoriin ja varmista, että purkin kansi on kunnolla kiinni, etteivät laput pääse kuivumaan.

Clarico-Text-Image

 

Silmänpuhdistuslaput koiralle


Hyödyt — Silmänpuhdistuslaput on suunniteltu pitämään koirasi nappisilmät huippukuosisssa. Näillä pyyhit pois kyyneltahrat, lian ja rähmän. Valmiiksi kostutettu lappu on hellävarainen ja ärsyttämätön iholle ja herkille silmille, mutta kunnon kovanaama likaa kohtaan. Sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön tai käytettäväksi tarpeen mukaan!

Haitat — Älä yritä huijata! Haukankatseinen kaverisi näkee kyllä, että piilottelet takanasi sipsipussia.

Kuinka käytetään — Olit sitten kokenut konkari tai täysi noviisi koiran silmänhuollossa, näitä kolmea askelta seuraamalla homma hoituu näppärästi:

1. Puhdista kätesi ja ota yksi lappu purkista.

2. Pyyhi kevyesti koirasi silmänympäryksiä. Ole tarkkana, että suunta on aina poispäin silmästä, alaluomelta alaspäin ja yläluomelta ylös, sivuilta sivuille. Vältä suoraa katsekontaktia koirasi kanssa.

3. Heitä käytetty lappu roskakoriin ja varmista, että purkin kansi on kunnolla kiinni, etteivät laput pääse kuivumaan.

Clarico-Text-Image

 

DogsLife:

Me DogsLifellä olemme villeinä villakoiriin ja pihkassa pystykorviin — ja niinpä me tahdomme nähdä koirakaverimme hyvinvoivina! Valikoimamme järkihintaiset hoitotuotteet on suunniteltu varmistamaan, että paras ystäväsi pysyy terveenä ja sinä voit olla se ihminen, jonka koirasi ansaitsee. Hampaidenhoitotuotteista lisäravinteisiin, DogsLifeltä löytyy kekseliäät ratkaisut arjen terveydenhuoltoon. Tuotteemme ovat intohimoisten koiraihmisten suunnittelemia ja valmistamia — voit luottaa, että ne on aina kehitetty karvakaverisi parhaaksi!

Tutustu Dogslife-tuotevalikoimaamme täältä!


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.