Etusivu
Vaihda kieli: fi

KUUNTELEE - ETSII - TOIMITTAA

 

TUKKUNET OY

Tukkunet Oy on Kempeleestä lähtöisin oleva yritys, joka on syntynyt palvelemaan yritysasiakkaita monimuotoisella tavalla. Verkkopalvelun lisäksi meiltä löytyy kenttäedustajat ja puhelinpalvelu. Vuonna 2016 avasimme myyntitoimiston ja näyttelytilan Espoon Koskeloon, jonne asiakkaiden on helppo tulla tutustumaan tuotteisiimme.


Verkkokauppa palvelee kelloon katsomatta
Asiakkaamme voivat tehdä hankinnat kätevästi ja kannattavasti juuri silloin, kun on sopiva hetki. Verkkokaupassa asiointi on helppoa ja nopeaa, eli erittäin kustannustehokasta. Tarjoamme tuotteita vain yritysasiakkaille, joten vain rekisteröityneellä käyttäjällä on pääsy tarkempiin tuote- ja hintatietoihin sekä mahdollisuus tehdä ostoja.


Laaja valikoima eri tuoteryhmien tuotteita
Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman eri tuoteryhmien tuotteita, jotta eri tuoteryhmien hankinnat voidaan tehdä yhdellä kertaa. Kehitämme ja monipuolistamme valikoimaamme aktiivisesti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin yhä uusilla tuotealueilla. Etsimme uusia tavarantoimittajia ja tutustumme mielellämme uusiin tuoteperheisiin, joiden avulla voimme kasvattaa myös asiakasyritystemme kauppaa.


Ulkoistettu logistiikka lisää tehokkuutta
Jo muutaman vuoden ajan Tukkunet Oy:n logistiikka on hoidettu Virosta. Tehokas varasto mahdollistaa nopeat toimitukset (Etelä-Suomeen päivässä) ja isojen tavaramäärien nopean käsittelyn.


Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti
Edustajamme käyvät mielellään asiakkaidemme luona esittelemässä uutuuksia ja kampanjatuotteita, suunnittelemassa kampanjoita asiakkaiden kanssa ja neuvomassa verkkokaupan käytössä. Palvelemme mielellämme myös puhelimitse ja sähköpostitse, kaikki yhteystiedot löytyvät täältä.


Tukkunet Oy

Hakamaantie 20

90440 Kempele

+358 20 734 9000

info@tukku.net