Liiketoimintakaupan myötä Truebell Finlandin koko liiketoiminta integroidaan Tukkunetin toimintaan ja Truebell Finland siirtyy Tukkunetin aputoiminimeksi. Truebell Finlandin henkilöstö siirtyy Tukkunetin palvelukseen vanhoina työntekijöinä, ja uusista yhteystiedoista informoidaan asiakkaita mahdollisimman pian.

Tukkunetin toimitusjohtaja Timo Taskilan mukaan liiketoimintakaupalla on erittäin positiivinen vaikutus Tukkunetin liiketoiminnan ja tuotevalikoiman kehitykseen. ” Kauppa tukee T ukkuneti n kasvu - ja kansainvälistymisstrategiaa ja mahdollistaa nopean tuotevalikoiman laajennuksen sekä kotimaan asiakkuuksille, että vientimarkkinoille. Uusien työntekijöiden mukana tuleva osaaminen vahvistaa tiimiämme erinomaisesti. ”

SGN Groupin konsernijohtaja Sam Nieminen toteaa, että Truebell Finlandin liiketoiminta ei ole SGN Groupin ydinliiketoimintaa, minkä takia se on helppo irrottaa ja siirtää osaksi Tukkunettiä. Truebell Finlandille oli tärkeää löytää hyvä ostaja, joka ottaa Truebellin työntekijät osaksi työyhteisöään.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Taskila, Tukkunet Oy, 0400 581 281
Toimitusjohtaja Sam Nieminen, SGN Group Oy, 040 552 7040