Tukkunet Oy on ostanut Santico Trading Oy:n koko osakekannan. Kaupan seurauksena Santico Tradingistä tulee Tukkunetin tytäryhtiö 31.12.2019 alkaen. Toteutunut yrityskauppa tukee Tukkunetin kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa ja mahdollistaa Santico Tradingin liiketoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen.

 

Asiakkaiden palvelu entistä laajemmalla tuotevalikoimalla on olennainen osa Tukkunetin kasvustrategiaa.” Nyt julkaistu kauppa yhdessä aiemmin toteutetun Truebell Finlandin liiketoimintakaupan kanssa tulee vaikuttamaan positiivisesti Tukkunetin liiketoiminnan ja tuotevalikoiman kehitykseen. Kaupan myötä tiimimme kasvaa erittäin asiantuntevalla henkilöstöllä ja mielenkiintoisella, uudella tuoteryhmällä . Nämä mahdollistavat laajemman tarjonnan sekä kotimaan, että ulkomaan asiakkuuksillemme ” toteaa Tukkunetin toimitusjohtaja Timo Taskila.

 

Santico Trading Oy on vuonna 1999 perustettu yritys, joka keskittyy kalastustarvikkeiden ja muiden outdoor-tuotteiden maahantuontiin ja markkinointiin. Kaikessa toiminnassa ydinajatuksena on oma tuotekehitys ja kilpailukykyinen hintataso.

 

Yrittäjä Tero Santikko halusi löytää ostajan, joka mahdollistaa yrityksen liiketoiminnan kasvun erityisesti vientimarkkinoille. Teron lisäksi Santico Tradingin tiimiin kuuluvat Markku ja Timo jatkavat yrityksen palveluksessa. Santico Tradingin toiminta jatkuu nykyisellä nimellä ja y-tunnuksella, eli asiakkaille päin ei tapahdu mitään muutoksia. Tero Santikko jatkaa Santico Trading Oy:n liiketoimintajohtajana.

 

Lisätietoja:
Timo Taskila, Tukkunet Oy, 0400 581 281

Tero Santikko, Santico Trading Oy, 040 530 6944