KUUNTELEE - ETSII - TOIMITTAA

brand.name

Avril


Avril lanseerattiin Ranskassa vuonna 2012, tavoitteena luoda luonnonmukaista ja edullista kosmetiikka kaikkien ulottuville. Avrilin toiminnan arvoja ovat laatu, ekologisuus ja sopiva hinta.

 

LAATU

Avril ei tingi laadusta; värit ovat intensiivisiä, koostumukset miellyttäviä, tuoksut raikkaita ja hienovaraisia. Tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Kaikki tuotteet käyvät läpi tarkan laaduntarkkailun. Tuotteiden turvallisuutta ja sopivuutta testataan, ja niin raaka-aineita kuin valmiita tuotteitakin valvotaan tarkasti.

 

EKOLOGISUUS

Avril pykii vähentämään tarpeettomia pakkausmateriaaleja kaikissa tuotteissa. Ylimääräisen muovin käyttöä vältetään, ja tuotteet ovat yleensä saatavilla suurikokoisissa, ekologisissa pakkauksissa. Näin pyritään vähentämään jätettä ja kuljetuksista aiheutuvia ympäristöhaittoja.

Luonnonmukaiset Avril-tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja. Sertifioinnilla taataan, että ainakin 95% tuotteen ainesosista ovat luonnollisia tai luonnollista alkuperää, ja että vähintään 10% ainesosista ovat peräisin luomuvalmistajilta.

Avril noudattaa EU:n säädöksiä ja Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

 

HINTA

Avril haluaa valmistaa tuotteita, joita kaikilla on mahdollisuus hankkia. Avril säästää vähentämällä tarpeettomia kuluja; pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän materiaalia.

 To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.