brand.name

BogaDent


Yli 80 % koirista ja yli 70 % yli kissoista kärsii jostain hammasongelmasta tai iensairaudesta 3 vuotta täytettyään. Päivittäiseksi hampaidenhoidoksi ei riitä purutikun järsiminen, vaan arkeen tarvitaan kokonaisvaltaisia hammashoidon ratkaisuja. BogaDent-tuoteperhe sisältää välineet ja aineet lemmikin omistajan tekemää aktiivista puhdistusta varten, toiminnalliset purutuotteet, jotka vaikuttavat syljen koostumuksen kautta hammasterveyteen sekä täydennystuotteet, jotka antavat suun terveydelle viimeisen silauksen.

Aktiivinen puhdistaminen


Aktiivinen puhdistaminen on olennainen osa kissan ja koiran suun terveyden ylläpitoon. BogaDentin valikoimasta löytyvät perinteiset hammasharjat ja -tahnat, mutta myös uudenlaiset sormilaput. Lappujen ansiosta hampaiden puhdistaminen voi olla entistä helpompaa ja hampaanpesun yhteydessä esimerkiksi heiluvat hampaat ja kovat liat on helpompi huomata. 

Clarico-Text-Image

Toiminnalliset purutuotteet


Perinteiset purutuotteet poistavat mekaanisesti plakkia hampaiden pinnoilta ja väleistä. BogaDent toiminnalliset purutuotteet vaikuttavat monipuolisemmin. Aktiivisten ainesosien avulla ne vaikuttavat verenkierron, ruuansulatuksen ja suun bakteerikannan kautta syljen koostumukseen ja näin vähentävät plakkia ja jopa poistavat hammaskiveä!

Toiminnalliset purutuotteet sisältävät vaihtelevasti 2-5 eri aktiivista ainesosaa, kuten entsyymejä, hedelmäuutteita ja mineraaleja. Nämä ainesosat suojaavat hampaita plakin ja hammaskiven muodostumiselta. Tuotteesta riippuen toiminnalliset purutuotteet myös vähentävät ienten ärsytystä, tukevat ruuansulatusta ja kissoilla karvapallojen erittymistä.

Kaikki purutuotteet on valmistettu Sveitsissä 100 % luonnollisista ainesosista.

Clarico-Text-Image

Täydennystuotteet


Kokonaisvaltaisen suun terveyden täydentävät helppokäyttöiset Plaque Stop -jauheet kissalle ja koiralle sekä Dental Care Spray hampaidenhoitosuihke. 

Clarico-Text-Image

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.