KUUNTELEE - ETSII - TOIMITTAA

brand.name

Hownd

TERVEYS. HYVINVOINTI. HYGIENIA. KAIKKI SAMAN KATON ALLA.


Hownd valmistaa Iso-Britanniassa "lemmikin luonnonkosmetiikkaa". Luonnonmukaisesti tuotetut tuotteet shampoot ja hoitosuihkeet ovat eläinkokeettomia, pH-tasapainotettuja, alkoholittomia, parabeenittomia, saippuattomia ja väriaineettomia. Valikoimassa on myös maailman hygieenisin koirankuppi, kosteuspyyhkeet ja erittäin monipuolinen tassu-, kirsu- ja ihovoide. 

Shampoot ja hoitosuihkeet

Hownd 250ml shampoot ja suihkeet ovat luonnontuotteita, pH-tasapainotettuja ja alkoholittomia, parabeenittomia, saippuattomia ja väriaineettomia. Erilaiset eteeriset öljyt, vegaaninen keratiini, vihreä tee, vehnäproteiini, vitamiinit, kaura, arganöljy ja aloe sopivasti yhdisteltynä takaavat oikeat tuotteet eri tarpeisiin.


  • Got an Itch? – helpottaa koiran kuivaa ja kutiavaa ihoa, parantaa turkin laatua ja vähentää takkuuntumista.

  • Yup You Stink! – haiseville koirille tehokkaasti puhdistavat tuotesarja, joka neutralisoi hajuja ja sisältää mm. eukalyptus- ja setripuuöljyjä. Shampoo ja hoitosuihke auttavat kotona – vahvoilla jumbokoon kosteuspyyhkeillä koira puhdistuu tien päällä ja siellä, missä ei ole mahdollista alkaa pesulle! 

  • Playful Pup – erityisesti pennuille suunnattu tuote on erittäin hellävarainen vielä hennolle iholle. Appelsiinin tuoksu ehkäisee luonnostaan hyönteisiä.

  • Keep Calm – syväpuhdistaa ja samalla vähentää karvan irtoamista ja vahvistaa turkkia. Laventeli- ja patsuliöljyt rahoittavat aikuista koiraa. 

  • Golden Oldies – vanhemmille 7+ -vuotiaille koirille kehitetty shampoo ja hoitosuihke. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi, vahvistaa turkkia ja hoitaa ihoa.


Tassu-, kirsu- ja ihovoiteet

Hamppupohjainen voide suojaa koiran ihoa, kirsua ja tassuja talvella kun tiet suolataan ja herkkä anturoiden iho kuivuu. Kesällä voide suojaa kirsua ja ihoa (esim. korvien sisäpuolinen iho) auringolta. 100 % vegaani, hajustamaton, nopeasti imeytyvä ja luonnollinen voide pennulle ja aikuiselle koiralle. 


Clarico-Image-Text

Hero Bowl - maailman hygieenisin koirankuppi


Tuotteen smartsilver-teknologia, eli sisäänrakennetun hopean antimikrobiset ominaisuudet, tekevät kupista todistetusti antibakteerisen 25 vuodeksi. Tuhoaa yli 99 % MRSA- ja E.Coli –bakteereista, homeet ja sienet.

  • Liukumaton, konepesun kestävä, kierrätettävää polypropyleenia.

  • Valmistettu yhteistyössä BioCote®:n kanssa

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.