Suodata

Hinta

Hinta

  • 59,00 € - 200,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Raapimapuut ja kiipeily

Raapimapuut ja kiipeily

Kissan raapimapuut tarjoavat kissakaverille mahdollisuuden kiipeilyyn ja leikkiin, lepoon ja kynsien teroitukseen. Raapimatolpat ja puut ovat olennainen osa kissakodin sisustusta.

Meidän valikoimastamme löydät erilaisia raapimapuita, jotka sopivat eri tarpeisiin ja tiloihin. Olipa kissasi sitten leikkisä pennun alku tai viisas seniori, meiltä löytyy jotain jokaiselle. Valitse sopiva koko, toiminnallisuudet ja ulkonäkö, jotka sopivat parhaiten kotisi sisustukseen ja kissasi mieltymyksiin.

Kestävät Materiaalit

Kaikki raapimapuumme on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Ecomfy-kissanpuut ovat suurimmaksi osaksi kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. Kaikki puut kestävät pitkään kovassakin käytössä!

Monikäyttöisyys

Monet raapimapuumme sisältävät leikkiköysiä ja tasoja, jotka aktivoivat kissaasi. Jotkut malleistamme sisältävät myös lepopaikkoja ja piilopaikkoja, jotka tarjoavat kissallesi rauhallisen tilan rentoutua ja tarkkailla ympäristöään. Yhden Viksu-kissanpuun alaosan kaappi mahdollistaa paikan kissanvessalle, lelujen säilytykselle tai vaikka lisäpedille!

Helppo asentaa 

Raapimapuidemme asennus on helppoa, ja ne ovat suunniteltu kestämään pitkään. Pakkauksessa tulee mukana kaikki olennainen kissanpuun rakentamiseksi. Puissa on myös irrallisia petiosia, jotka voi pestä käsin.

Tarjoamalla kissallesi laadukkaita ja monipuolisia raapimapuita autat pitämään sen aktiivisena ja onnellisena samalla, kun suojat huonekalujasi ja sisustustasi naarmuilta. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen raapimapuu lemmikillesi tänään!

Lue blogistamme mitä tulee huomioida kissanpuun valinnassa ja miten valitset juuri teidän kotiinne sopivan kissakalusteen. 

Kissan kiipeilypuu -blogiteksti

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 7 kpl.

Näytetään 1-7 yht. 7 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Viite: 6417783170907

Tuotemerkki: Viksu

Viksu kissan kiipeilypuu beige, 3 petiä ja pesä 178cm

Arvostelu(t): 0

178 cm korkea, lujatekoinen ja laadukas kissanpuu kolmella pedillä ja yhdellä pesäluolalla. Väreinä sisal-köydellä käärityissä tolpissa on klassinen beige, kun taas pehmeät kankaat ovat hennon lohenpunaisia. Pesän seinämät ovat tyylikkään harmaat ja puukuvioidut tasot kiinnittävät katseen! Kokonaisuus on kaunis ihmisen silmään ja kissan näkökulmasta...

Hinta 199,00 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Viite: 6417783170914

Tuotemerkki: Viksu

Viksu kissan kiipeilypuu harmaa, 3 petiä ja pesä 164cm

Arvostelu(t): 0

Kaunis ja harmoninen Viksu-raapimapuu on tyylitietoisen kissakodin valinta! Se mahtuu suhteelliseen pieneen tilaan, mutta tarjoaa lemmikille peräti neljä erilaista loikoilupaikkaa ja näköalan noin ihmissilmien korkeuksista. Tämä kissanpuu ei pakota kompromissiin — kissa saa täydellisen leikkipaikan ja arvoisensa valtaistuimen, kun taas omistaja nauttii...

Hinta 189,00 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Viite: 6417783170921

Tuotemerkki: Viksu

Viksu kissan kiipeilypuu kaapilla, 2 petiä ja pesä 150cm

Arvostelu(t): 0

Kekseliäästi suunniteltu Viksun kissanpuu sopii pienempäänkin kotiin ja tarvittaessa yhdistää kaksi kissankalustetta samoihin raameihin. Kulkuaukolliseen kaappiin saa esimerkiksi kissanvessan! Kauniit puukuvioidut pinnat ja beiget sävyt luovat harmonisen kokonaisuuden, jossa myös ihmissilmä lepää. Sopii erinomaisesti isoillekin kissoille erityisen jämäkän...

Hinta 179,00 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Viite: 5905546338998

Tuotemerkki: Comfy

Ecomfy kissan raapimapuu 2 petiä ja pesä musta 152cm

Arvostelu(t): 0

Ecomfy Mega Jack on korkea ja tyylikäs kiipeilypuu kissaystävälle. Puu on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja se tarjoaa paljon raapimispintaa, 2 lepopaikkaa, piilopaikan ja leikkiköyden. 152 cm korkeus mahdollistaa hyvät näköalat ja ympäristön tarkkailun. 

Hinta 154,90 €
Lisää
Viimeiset tuotteet varastossa

Viite: 5905546338967

Tuotemerkki: Comfy

Ecomfy Alex kissan raapimatolppa pedillä musta 67,5cm

Arvostelu(t): 0

 Alex raapimatolppa on pieneenkin tilaan sopiva, kompakti kissanpuu. Ecomfy-raapimakalusteiden valmistukseen käytetty kalustelevy, sisal ja verhoilumateriaalit ovat 100 % kierrätettyjä. Tässä tolpassa yhdistyvät tukeva ja hyvän kokoinen raapimapinta, tolpan päässä oleva peti lepoa ja tarkkailua varten sekä pehmeä pallo leikkeihin.   

Hinta 59,90 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Viite: 5905546338974

Tuotemerkki: Comfy

Ecomfy Paul kissan raapimapuu peti+pesä musta 103cm

Arvostelu(t): 0

 Paul on tyylikäs, keskikokoinen raapimispuu ja kissaperheen kaluste. Ecomfy-kissanpuiden valmistukseen käytetty kalustelevy, sisal ja verhoilumateriaalit ovat 100 % kierrätettyjä. Paul-kissanpuussa on iso raapimispinta, hylly lepäämiseen ja tarkkailuun sekä ihana, turvallinen luolapesä. Pesä toimii turvallisena piilopaikkana. Lisäksi puusta roikkuu...

Hinta 99,90 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Viite: 5905546338981

Tuotemerkki: Comfy

Ecomfy Tower kissan raapimapuu pedillä musta 120cm

Arvostelu(t): 0

  Ecomfy Tower on korkea ja monipuolinen raapimapuu, joka tarjoaa kissalle suuren raapimispinnan, leikkiköyden ja lepopaikan 120 cm korkeudessa. Tämä tyylikäs torni on valmistettu kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tuote sopii kauniisti sisustukseen tummanharmaan ja mustan sävynsä ansiosta, ja se valmistetaan EU-alueella, mikä vähentää...

Hinta 99,90 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Seuraa meitä Facebookissa