Suodata

Hinta

Hinta

  • 168,00 € - 260,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Sängynpääty tukkuhintaan
Sängynpääty tukkuhintaan

Sängynpääty tukkuhintaan

Sängynpääty on makuuhuoneen sisustuselementti, joka kiinnitetään sängyn runkoon tai seinään pään puolelle. 

Sängynpäädyllä voit helposti päivittää makuuhuoneen ilmettä ilman suuria muutoksia. Vaihtamalla sängynpäädyn voit luoda uuden ilmeen huoneeseen ja tuoda siihen uutta eloa ja raikkautta.

Miksi ostaa uusi sängynpääty?

Sängynpääty ei ole vain esteettinen lisä makuuhuoneeseen, vaan se tuo myös käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Sängynpääty tarjoaa tukea selälle, kun istut sängyssä lukemassa tai katsomassa televisiota. Tämä tekee sängynpäädystä erityisen hyödyllisen, jos vietät paljon aikaa sängyssä istuen.

Erilaiset sängynpäädyt eri sisustustyyleihin

Sängynpäädyt ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja materiaaleissa, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon omaan makuuhuoneeseesi. 

Sängynpääty

Sängynpäädyn huolto riippuu sen materiaalista. Puu- ja metallipäädyt voidaan pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla, kun taas kangas- ja nahkapäädyt saattavat vaatia erityistä hoitoa ja puhdistusaineita. Huolehtimalla sängynpäädyn puhtaudesta ja kunnosta voit varmistaa sen pitkäikäisyyden ja säilyttää sen tyylikkään ilmeen.

Sängynpääty ja muut huonekalut edullisesti tukkunetistä

Löydä itsellesi sopiva sänky tai sijauspatja.

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolit, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa