Suodata

Hinta

Hinta

  • 168,00 € - 2 069,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Sänky tukkuhintaan
Sänky tukkuhintaan

Sänky tukkuhintaan

Sängyllä on suuri vaikutus ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin. Tukkunetiltä löydät kaikenlaiset sängyt, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Etsitpä sitten yksinkertaista tai ylellistä sänkyä, valikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto.

Minkä kokoinen sänky sopii sinulle?

80cm sänky

80 cm sänky on ihanteellinen valinta pienempiin tiloihin, kuten vierashuoneisiin tai nuorten huoneisiin. 

80x200 sängyt ovat myös helppoja käsitellä ja siirtää, mikä tekee niistä kätevän valinnan pienempiin tiloihin. Tämä koko on täydellinen valinta, jos tarvitset kompaktin ja mukavan sängyn.

90cm sänky

90cm sänky on täydellinen valinta yksittäisiin sänkyihin, kuten vierashuoneisiin tai nuorten huoneisiin. Tämä koko tarjoaa riittävästi tilaa mukavaan nukkumiseen samalla, kun se säästää tilaa huoneessa. 

90x200 sängyt ovat myös helppoja käsitellä ja siirtää, mikä tekee niistä kätevän valinnan pienempiin tiloihin. 

120cm sänky

120cm sänky on erinomainen valinta, jos haluat hieman enemmän tilaa nukkuessasi. Tämä koko sopii hyvin teini-ikäisille, aikuisille tai vierashuoneeseen. 

Sänky 120x200 sänky tarjoaa tilaa liikkua ja kääntyillä vapaasti ilman, että sänky vie liikaa tilaa huoneessa. Tämä koko on myös kätevä valinta, jos haluat tilaa yhdelle hengelle, mutta mahdollisuuden nukkua mukavasti kahdestaan tarvittaessa.

140cm sänky

140cm sänky tarjoaa lisää tilaa yksin nukkuvalle tai tiiviisti nukkuvalle pariskunnalle. Tämä koko on monipuolinen ja sopii hyvin monenlaisiin makuuhuoneisiin.

140cm sängyt ovat loistava valinta, jos haluat hieman enemmän tilaa yksin nukkuessasi tai tarvitset kompakti parivuode. Tämä koko tarjoaa mukavuutta ilman, että se vie liikaa tilaa huoneessa.

160cm sänky

160cm sänky on suosittu valinta pariskunnille, jotka haluavat riittävästi tilaa ja mukavuutta.

160cm sängyt tarjoavat optimaalisen yhdistelmän tilaa ja mukavuutta, mikä tekee niistä täydellisen valinnan pariskunnille. Tämä koko sopii hyvin myös yksin nukkuville, jotka haluavat runsaasti liikkumatilaa.

180cm sänky

180cm sänky

180cm sänky on suosittu valinta niille, jotka haluavat runsaasti tilaa ja ylellisyyttä. Tämä koko tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja tilan kahdelle hengelle nukkua ilman kompromisseja.

180x200 sänky tarjoaa täydellisen yhdistelmän tilaa ja mukavuutta, tehden siitä ihanteellisen valinnan pariskunnille, jotka haluavat nukkua rauhallisesti ja mukavasti.

200cm sänky

200cm sänky on täydellinen valinta niille, jotka haluavat maksimaalista tilaa ja mukavuutta. Tämä koko tarjoaa runsaasti tilaa kahdelle hengelle nukkua mukavasti ilman kompromisseja.

200x200 sänky on erinomainen valinta suurempiin makuuhuoneisiin, joissa tilaa riittää. Tämä koko tarjoaa täydellisen yhdistelmän tilaa ja mukavuutta, tehden siitä ihanteellisen valinnan pariskunnille, jotka haluavat nukkua rauhallisesti ja mukavasti.

Löydä paras sänky Tukkunetistä

Paras sänky on sellainen, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Tukkunetiltä löydät laajan valikoiman sänkyjä eri kokoisina ja tyyleinä, joten voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Löydä itsellesi sopiva patja tai sijauspatja.

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolit, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 98 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 98 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa