Keinuva nojatuoli tukkuhintaan - Nojatuolit
Keinuva nojatuoli tukkuhintaan - Nojatuolit

Keinuva nojatuoli tukkuhintaan - Nojatuolit

Nojatuoli tarjoaa täydellisen paikan rentoutua, lukea kirjaa tai katsella televisiota, ja sen avulla voit luoda kodikkaan ja viihtyisän ilmapiirin olohuoneeseesi tai mihin tahansa muuhun tilaan. 

Nojatuoli on täydellinen lepotuoli rentoutumiseen

Lepotuoli on suunniteltu nimensä mukaisesti lepäämiseen. Lepotuoli tarjoaa laajan ja pehmeän istuinalueen sekä ergonomisesti muotoillut selkä- ja käsinojat, jotka tukevat kehoa ja auttavat rentoutumaan. 

Lepotuoli on erinomainen valinta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka kotitoimistoon, kun haluat rentouttavan ja mukavan istuinpaikan.

Pyörivä nojatuoli on premium valinta

Pyörivän nojatuolin avulla voit helposti kääntyä eri suuntiin ilman, että sinun tarvitsee nousta ylös. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi kotitoimistoon tai olohuoneeseen, jossa haluat liikkua vaivattomasti eri suuntiin.

Nojatuoli sopii loistavasti TV-tuoliksi

TV-tuolissa on usein säädettävä selkänoja ja jalkatuki, joiden avulla voit löytää juuri sinulle sopivan asennon. TV-tuoli tarjoaa erinomaisen tuen selälle ja jaloille, mikä tekee pitkienkin elokuvailtojen viettämisestä mukavaa ja nautinnollista.

Mikä ihmeen keinuva nojatuoli?

Keinuva nojatuoli yhdistää perinteisen keinutuolin rauhoittavan liikkeen ja nojatuolin mukavuuden. 

Keinuva nojatuoli

Keinuva nojatuoli on täydellinen valinta, kun haluat lisätä kotiisi rentouttavan ja rauhoittavan elementin. Keinuvan nojatuolin pehmeä liike auttaa lievittämään stressiä ja rentoutumaan.

Tutustu Tukkunetin laajaan valikoimaan! 

Meiltä löydät nojatuolin lisäksi sohvatsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan. 

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 122 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 122 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa