Säkkituolit tukkuhintaan - Tukku.net
Säkkituolit tukkuhintaan - Tukku.net

Säkkituolit tukkuhintaan - Tukku.net

Säkkituoli on mukava ja monipuolinen istuin, joka mukautuu täydellisesti istujan muotoon tarjoten rentoa ja ergonomista tukea. Säkkituoli on täytetty kevyillä rakeilla tai vaahtomuovirouheella, mikä tekee siitä pehmeän ja joustavan. 

Säkkituolit ovat erinomainen valinta olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaikka terassille, ja ne tuovat tilaan rentoa ja leikkisää tunnelmaa.

Miksi jokainen tarvitsee taloonsa säkkituolin?

Säkkituoli on monikäyttöinen huonekalu, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Se tarjoaa mukavan istumapaikan rentoutumiseen, lukemiseen tai television katseluun. 

Säkkituoli on kevyt ja helposti siirrettävä, mikä tekee siitä kätevän lisän mihin tahansa huoneeseen. Se on myös erinomainen valinta lastenhuoneeseen, sillä lapset rakastavat sen pehmeää ja mukautuvaa rakennetta.

Säkkituoli edullisesti

Terassilla tai parvekkeella säkkituoli tuo ulkotiloihin mukavuutta ja rentoa tunnelmaa. Valitse ulkokäyttöön suunniteltu säkkituoli, joka kestää säänvaihteluita ja on helppo puhdistaa. Säkkituolit ovat myös suosittuja toimistoissa ja yhteisissä tiloissa, joissa ne tarjoavat mukavan ja epämuodollisen istumapaikan työntekoon tai taukoihin.

Säkkituolin huolto on helppoa

Säkkituolin huolto on yksinkertaista. Useimmat säkkituolit ovat varustettu irrotettavalla ja pestävällä päällisellä, joten voit helposti pitää tuolin puhtaana ja raikkaana. Tarkista valmistajan ohjeet säkkituolin huoltoon ja puhdistukseen varmistaaksesi, että tuoli säilyy hyväkuntoisena pitkään.

Tutustu myös muihin tuoleihin, kuten nojatuolit ja työtuolit.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa