Sivupöytä tukkuhintaan
Sivupöytä tukkuhintaan

Sivupöytä tukkuhintaan

Sivupöydät ovat monipuolisia ja käytännöllisiä kalusteita, jotka tuovat lisää säilytys- ja laskutilaa eri huoneisiin. Meiltä löydät laajan valikoiman sivupöytiä, etsitpä sitten apupöytää, pientä sivupöytää, kapeaa sivupöytää tai pyöreää sivupöytää, valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen.

Pieni sivupöytä

Missä kaikkialla sivupöytää voi käyttää?

Sivupöytä on erinomainen lisä mihin tahansa huoneeseen. Se toimii kätevästi laskutasona olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteisessä. Meiltä löydät monenlaisia sivupöytiä eri materiaaleista ja tyyleistä, jotka täydentävät sisustusta ja tarjoavat käytännöllisyyttä.

Erilaiset sivupöydät

Kapea sivupöytä sopii pitkiin ja ahtaisiin tiloihin

Kapea sivupöytä on erinomainen valinta, kun haluat hyödyntää kapeat ja pitkät tilat. Tämä pöytätyyppi sopii mainiosti käytäviin, eteisiin ja muihin ahtaisiin tiloihin, joissa tarvitaan lisää laskutilaa ilman, että tila tuntuu ahtaalta. Kapeat sivupöydät ovat sekä käytännöllisiä että esteettisiä.

Pyöreä sivupöytä on kaunis vaihtoehto

Pyöreä sivupöytä tuo pehmeitä linjoja ja eleganttia ulkonäköä kotisi sisustukseen. Pyöreät muodot tekevät pöydästä turvallisen ja helppokäyttöisen, erityisesti lapsiperheissä. 

Pieni sivupöytä sopii mihin vain

Pieni sivupöytä on täydellinen ratkaisu pieniin tiloihin. Sen kompakti koko tekee siitä monipuolisen kalusteen, joka mahtuu ahtaisiin tiloihin ilman, että se vie liikaa lattiatilaa. 

Tutustu näihin, jos sivupöytä oli hyvä!

Tutustu Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Tutustu myös muihin Tukkunetin pöytämalleihin kuten työpöytäruokapöytä tai sohvapöytä. Meiltä löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen!

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 83 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 83 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa