Suodata

Hinta

Hinta

  • 59,00 € - 550,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Sohvapöydät
Sohvapöytä tukkuhintaan

Sohvapöydät

Sohvapöytä on olennainen osa olohuoneen sisustusta, tarjoten laskutilaa ja säilytysratkaisuja. 

Puinen sohvapöytä

Mikä sohvapöytä sopii parhaiten sinulle?

Meiltä löydät monenlaisia sohvapöytiä eri materiaaleista ja tyyleistä, jotka täydentävät kotisi sisustusta ja tekevät olohuoneesta entistä viihtyisämmän.

Lasinen sohvapöytä on moderni ja tyylikäs

Lasinen sohvapöytä tuo modernia ilmettä ja avaruutta olohuoneeseen. Lasipinta heijastaa valoa, tehden tilasta valoisan ja ilmavan. Lasinen sohvapöytä sopii täydellisesti moderniin sisustukseen.

Puinen sohvapöytä on lämmin ja luonnollinen valinta

Puinen sohvapöytä tuo luonnollista lämpöä ja kodikkuutta olohuoneeseen. Valikoimastamme löydät erilaisia puisia sohvapöytiä, kuten tammea, jotka sopivat niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

Marmori sohvapöytä tuo luksusta olohuoneeseen

Marmori sohvapöytä on ylellinen valinta, joka lisää eleganssia ja hienostuneisuutta olohuoneeseesi. Marmorin luonnolliset kuviot ja kauniit sävyt tekevät jokaisesta pöydästä uniikin. Meiltä löydät marmori sohvapöytiä eri väreissä ja muodoissa, jotka tuovat luksusta arkeen.

Pyöreä sohvapöytä on perinteinen valinta

Pyöreä sohvapöytä on erinomainen valinta, kun haluat lisätä pehmeitä muotoja ja modernia ilmettä olohuoneeseesi. Pyöreät sohvapöydät sopivat erityisesti lapsiperheisiin, koska niissä ei ole teräviä kulmia. Meiltä löydät laajan valikoiman pyöreitä sohvapöytiä eri materiaaleissa ja väreissä.

Pieni sohvapöytä - Kompakti ja käytännöllinen

Pieni sohvapöytä on täydellinen ratkaisu, kun tila on rajallinen mutta tarvitset silti lasku- ja säilytystilaa. Pienet sohvapöydät ovat kompakteja mutta monikäyttöisiä, sopien hyvin pieniin olohuoneisiin tai lisäpöydiksi suurempiin tiloihin.

Tammi sohvapöytä - Klassinen valinta

Tammi sohvapöytä on klassinen ja kestävä valinta, joka säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen. Tammi on kestävä ja laadukas materiaali, joka tuo luonnonläheisyyttä ja ajattomuutta sisustukseen. 

Musta sohvapöytä

Musta sohvapöytä on ajaton ja tyylikäs valinta, joka sopii moneen eri sisustustyyliin. Musta väri on helppo yhdistää muihin kalusteisiin ja se tuo syvyyttä ja kontrastia olohuoneen sisustukseen. 

Valkoinen sohvapöytä

Valkoinen sohvapöytä tuo raikkautta ja valoisuutta olohuoneeseen. Valkoinen väri on helppo yhdistää muihin sisustuselementteihin ja se luo puhtaan ja selkeän ilmeen.

Matala sohvapöytä

Matala sohvapöytä on moderni ja minimalistinen valinta, joka sopii erityisesti skandinaaviseen ja nykyaikaiseen sisustukseen. Matalat sohvapöydät luovat avaruutta ja antavat tilaa muille sisustuselementeille. 

Sohvapöytä ja muut huonekalut edullisesti Tukkunetistä!

Tutustu muihin Tukkunetin pöytämalleihin kuten työpöytäruokapöytä tai sohvapöytä. Meiltä löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen!

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 119 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 119 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa