Suodata

Hinta

Hinta

  • 28,00 € - 950,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Työpöydät
Työpöytä tukkuhintaan

Työpöydät

Työpöydät ovat olennainen osa jokaista työtilaa, olipa kyseessä kotitoimisto, autotalli tai muu työtila. Etsitpä sitten säädettävää työpöytää, työpöytää autotalliin tai työpöytää pyörillä, valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen.

Miksi hyvään työpöytään kannattaa panostaa?

Työpöytä on perusta tehokkaalle ja ergonomiselle työtilalle. Valikoimamme työpöydät ovat laadukkaita ja kestäviä, tarjoten täydellisen alustan työskentelyyn. Monipuoliset mallit ja koot varmistavat, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan työpöydän.

Korkeussäädettävä työpöytä autotalliin

Säädettävä työpöytä parantaa ergonomiaa

Säädettävä työpöytä mahdollistaa työskentelyasennon muokkaamisen tarpeidesi mukaan. Säädettävät työpöydät tarjoavat ergonomiaa ja joustavuutta, mikä auttaa vähentämään rasitusta ja parantamaan työtehoa. 

Korkeussäädettävä työpöytä mahdollistaa seisaaltaan työskentelyn

Korkeussäädettävä työpöytä mahdollistaa työskentelykorkeuden helpon muokkaamisen, mikä parantaa työergonomiaa ja mukavuutta. Nämä pöydät ovat erityisen hyödyllisiä, jos vaihdat työasentoa usein tai jos useampi henkilö käyttää samaa pöytää. 

Työpöytä autotalliin kestää iskuja ja on jämäkkä

Työpöytä autotalliin on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan käytännöllisiä ratkaisuja erilaisiin työtehtäviin. Kestävä rakenne ja tilavat työtasot tekevät näistä pöydistä ihanteellisen valinnan autotalliin tai työpajaan. Valikoimastamme löydät autotalliin sopivia työpöytiä, jotka ovat sekä kestäviä että edullisia.

Työpöytä pyörillä

Pyörillä varustettu työpöytä on helppo siirtää tarpeen mukaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monikäyttöisiin tiloihin. Meiltä löydät erilaisia pyörillä varustettuja työpöytiä, jotka tekevät työskentelystä vaivatonta ja joustavaa.

Työpöytä ja muut kalusteet edullisesti Tukkunetistä!

Tutustu Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Tutustu myös muihin Tukkunetin pöytämalleihin kuten työpöytäruokapöytä tai sohvapöytä. Meiltä löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen!

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 102 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 102 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa