Suodata

Hinta

Hinta

  • 19,00 € - 1 320,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Hyllyt ja kaapit
Hyllyt ja kaapit tukkuhintaan

Hyllyt ja kaapit

Hyllyt ovat monikäyttöisiä ja tyylikkäitä säilytysratkaisuja, jotka sopivat mihin tahansa huoneeseen. Ne tarjoavat avoimen ja helposti saatavilla olevan tilan kirjoille, koriste-esineille, kasveille ja muille tarvikkeille. 

Mikä hylly sopii parhaiten kotiisi?

Hyllyjä on saatavilla monissa eri tyyleissä ja materiaaleissa. Voit valita hyllyjä, jotka sopivat moderniin, skandinaaviseen, teolliseen tai perinteiseen sisustukseen. 

Hyllyt eivät ainoastaan lisää säilytystilaa, vaan ne toimivat myös sisustuselementteinä. Voit luoda näyttäviä asetelmia ja korostaa huoneen tyyliä hyllyjen avulla. Hyvin valitut hyllyt tekevät tilasta persoonallisen ja kauniin.

Puinen hylly

Miten valita sopiva kaappi?

Kaapit ovat käytännöllisiä kalusteita, jotka tarjoavat runsaasti suljettua säilytystilaa ja pitävät tavarat piilossa. Kaapit sopivat erinomaisesti esimerkiksi vaatteiden, astioiden, toimistotarvikkeiden ja muiden kodin tarvikkeiden säilytykseen. Kaappien avulla voit pitää kotisi siistinä ja järjestyksessä.

Eri kokoiset ja tyyliset kaapit tarjoavat joustavuutta ja toimivuutta erilaisiin tiloihin. Voit valita kaappeja makuuhuoneeseen, eteiseen, olohuoneeseen tai keittiöön.

Kaapit eivät ainoastaan tarjoa säilytystilaa, vaan ne lisäävät myös huoneen estetiikkaa. Kauniit ja hyvin valitut kaapit tekevät tilasta viihtyisän ja tyylikkään. 

Metallinen hylly

Metalliset hyllyt ovat vahvoja ja pitkäikäisiä, ja ne kestävät hyvin kulutusta. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi keittiöön, toimistoon tai varastotilaan. Metalliset hyllyt tuovat tilaan teollista ilmettä ja ne ovat helppoja pitää puhtaana. Niiden minimalistinen muotoilu tekee niistä monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä muihin kalusteisiin. 

Puinen hylly

Puinen hylly on ajaton ja kaunis valinta, joka tuo luonnollista lämpöä ja kodikkuutta mihin tahansa tilaan. Puiset hyllyt ovat kestäviä ja monikäyttöisiä, ja ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.  Puinen hylly tarjoaa kauniin taustan kirjoille, koriste-esineille ja muille tavaroille. Se tuo luonnonmateriaalin lämpöä ja tekstuuria huoneeseen, tehden siitä viihtyisän ja tyylikkään. 

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 648 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 648 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa