Suodata

Hinta

Hinta

  • 188,00 € - 846,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Vaatekaapit
Vaatekaappi tukkuhintaan

Vaatekaapit

Vaatekaapit ovat kodin tärkeimpiä säilytyskalusteita, sillä ne pitävät vaatteet ja muut tavarat järjestyksessä ja helposti saatavilla. 

Minkälainen vaatekaappi sopii sinulle?

Valitse vaatekaappi, eteisen kaappi, vaatekaappi liukuovilla tai lasten vaatekaappi, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja tilasi vaatimuksia. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman vaatekaappeja, jotka sopivat eri tiloihin ja sisustustyyleihin. 

Vaatekaappi liukuovilla

Vaatekaappi liukuovilla on moderni ja tilaa säästävä vaihtoehto, joka sopii erityisesti pienempiin tiloihin. Liukuovet eivät vaadi ylimääräistä tilaa avautuakseen, joten ne ovat käytännöllinen ratkaisu esimerkiksi makuuhuoneeseen tai eteiseen. Liukuovilla varustetut vaatekaapit ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä, joten voit valita juuri sinun kotiisi sopivan mallin.

Lasten vaatekaappi

Lasten vaatekaappi on suunniteltu erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin. Lasten vaatekaapit ovat usein värikkäitä ja iloisia, ja ne tarjoavat riittävästi säilytystilaa lasten vaatteille ja leluille. Valikoimastamme löydät erilaisia lasten vaatekaappeja, jotka tekevät lastenhuoneesta viihtyisän ja järjestetyn.

Eteisen kaappi

Eteisen kaappi on erinomainen ratkaisu, kun haluat pitää ulkovaatteet ja kengät siististi järjestyksessä. Eteisen kaapit tarjoavat riittävästi tilaa takeille, kengille ja asusteille, ja ne pitävät eteisen siistinä ja toimivana. Valikoimastamme löydät eri kokoisia ja tyylisiä eteisen kaappeja, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin.

Vaatekaappi eteiseen

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 12 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 12 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa