Suodata

Hinta

Hinta

  • 19,00 € - 789,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Seinähyllyt ja kirjahyllyt
Seinähyllyt ja kirjahyllyt tukkuhintaan

Seinähyllyt ja kirjahyllyt

Laadukas seinähylly tai kirjahylly auttaa pitämään kotisi järjestyksessä ja antaa jokaiselle esineelle oman paikkansa. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva malli ja nauti siististä kodista, jossa on helppo ylläpitää järjestystä.

Kirjahylly on joka kodin peruselementti

Kirjahyllyt ovat ajaton valinta, joka tuo järjestystä ja tyyliä kotiisi. Perinteinen kirjahylly on tilava ja käytännöllinen, kun taas modernit vaihtoehdot tuovat raikkaan ilmeen sisustukseen.

Puinen kirjahylly

Perinteinen puinen kirjahylly on ajaton ratkaisu

Puinen kirjahylly on kestävä ja kaunis ratkaisu, joka sopii niin perinteiseen kuin moderniin sisustukseen. Puinen kirjahylly tuo lämpöä ja luonnetta kotiisi. Se tarjoaa runsaasti tilaa kirjoille ja muille esineille, ja sen ajaton muotoilu takaa, että se on aina muodikas valinta.

Kirjakaappi lasiovilla on moderni vaihtoehto

Kirjakaappi lasiovilla on erinomainen valinta, kun haluat suojata kirjojasi pölyltä mutta silti pitää ne esillä. Lasiovien ansiosta kirjasi ovat helposti nähtävillä ja käden ulottuvilla. Kirjakaapit lasiovilla tuovat myös lisää tyylikkyyttä huoneeseen.

Etsitkö lasten kirjahyllyä?

Lasten kirjahyllyt on suunniteltu erityisesti pienimpien tarpeisiin. Ne ovat turvallisia, kestäviä ja usein värikkäitä, mikä tekee niistä hauskan lisän lastenhuoneeseen. Lasten kirjahyllyt auttavat pitämään lelut, kirjat ja muut tavarat järjestyksessä, ja samalla ne voivat toimia osana huoneen sisustusta.

Seinähylly on monipuolinen ja tilaa säästävä ratkaisu

Seinähylly on erinomainen valinta, olipa kyseessä sitten kapea seinähylly tai tilava vaihtoehto. Seinähylly pitää esineet siististi esillä ja säästää arvokasta lattiatilaa.

Laaja valikoima seinähyllyjä Tukkunetistä

Monipuolinen seinähyllyvalikoimamme tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysvaihtoehtoja kodillesi. Löydät varmasti juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Tarjolla on niin puinen seinähylly kuin moderneja vaihtoehtoja, jotka tuovat raikkaan ilmeen sisustukseesi.

Mikä seinähylly tai seinähyllykkö sopii sinulle?

Kun valitset seinähyllyä, on tärkeää ottaa huomioon tilan koko ja omat säilytystarpeesi. Mieti, kuinka paljon esineitä haluat asettaa esille ja kuinka paljon tilaa voit varata niiden säilyttämiseen. Seinähyllyköt ovat käytännöllinen ratkaisu, joka auttaa hyödyntämään tilan tehokkaasti.

Pieni ja kapea seinähylly sopii hyvin ahtaisiin tiloihin

Kapeat seinähyllyt ovat täydellisiä pienempiin tiloihin, kuten käytäville tai kylpyhuoneisiin, joissa lattiatilaa on rajoitetusti. Kapea seinähylly tarjoaa silti riittävästi tilaa useille esineille, ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne sulautuvat kauniisti kodin sisustukseen. Esimerkiksi puinen seinähylly tuo lämpöä ja luonnonläheisyyttä tilaan.

Valitse seinähylly, kirjahylly tai kirjakaappi, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja tilasi vaatimuksia. Näin varmistat, että kotisi pysyy siistinä ja esineesi ovat aina helposti saatavilla.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 229 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 229 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa