Suodata

Hinta

Hinta

  • 39,00 € - 279,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Kenkähyllyt ja kenkäkaapit
Kenkähyllyt ja kenkäkaapit tukkuhintaan

Kenkähyllyt ja kenkäkaapit

Laadukkaat kenkäkaapit, kenkähyllyt tai kenkätelineet auttavat pitämään kenkäsi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva malli ja nauti siististä kodista, jossa jokaiselle kengälle on oma paikkansa.

Mikä kenkäkaappi tai kenkäteline sopii sinulle?

Kun valitset kenkäkaappia tai kenkätelinettä, on tärkeää ottaa huomioon tilan koko ja omat säilytystarpeesi. Mieti, kuinka monta kenkäparia sinulla on ja kuinka paljon tilaa voit varata niiden säilyttämiseen.

Kapea kenkäkaappi kotiin

Pieni ja kapea kenkäkaappi sopii hyvin ahtaisiin tiloihin

Kapeat kenkäkaapit ovat täydellisiä pienempiin tiloihin, kuten käytäville tai eteisiin, joissa lattiatilaa on rajoitetusti. Kapea kenkäkaappi tarjoaa silti riittävästi tilaa useille kenkäpareille, ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne sulautuvat kauniisti kodin sisustukseen.

Iso kenkäkaappi koko perheen kengille

Isot kenkäkaapit ovat ratkaisu niille, joilla on paljon kenkiä tai suurempia tiloja käytössään. Iso kenkäkaappi tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja usein myös lisäominaisuuksia, kuten peiliovia tai ylimääräisiä hyllyjä muille tarvikkeille.

Mihin kenkähylly sopii parhaiten?

  • Kenkähylly sopii erinomaisesti suurempiin tiloihin, kuten vaatehuoneisiin tai isoihin eteisiin. 
  • Kenkähyllyt ovat usein monitasoisia ja tarjoavat useita kerroksia, joille kengät voidaan asettaa. 
  • Kenkätelineet ovat kenkähyllyä kevyempi ratkaisu

kenkähylly eteiseen

Kenkätelineet ovat kevyempiä ja helpommin siirrettäviä kuin kenkähyllyt. Ne sopivat mainiosti pieneen eteiseen tai vaatehuoneeseen, jossa tarvitaan tilapäistä tai pysyvää säilytysratkaisua. Kenkätelineitä on saatavilla monenlaisia malleja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja makuihin.

Meiltä löytyy kenkäkaappi jokaiseen kotiin

Kenkäkaappi on siis erinomainen valinta, olipa kyseessä sitten kapea tai tilava vaihtoehto. Se pitää kengät siististi piilossa ja suojaa niitä pölyltä ja lialta. Tukkunetin monipuolinen kenkäkaappimallien valikoima tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysvaihtoehtoja kengillesi.

Valitse kenkähylly tai kenkäteline, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja tilasi vaatimuksia. Näin varmistat, että kotisi pysyy siistinä ja kenkäsi ovat aina helposti saatavilla.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 45 kpl.

Näytetään 1-45 yht. 45 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa