Suodata

Hinta

Hinta

  • 39,00 € - 189,00 €

Saatavuus

Saatavuus

Apupöytä ulos tukkuhintaan
Apupöytä ulos tukkuhintaan

Apupöytä ulos tukkuhintaan

Apupöytä ulos on monikäyttöinen kaluste

Apupöytä ulos on täydellinen lisä jokaiselle, joka haluaa nauttia ulkoilmasta mukavasti ja käytännöllisesti. Tämä monikäyttöinen huonekalu tarjoaa kätevän paikan asettaa juomat, ruoat tai vaikka kirjan, kun rentoudut terassilla, parvekkeella tai puutarhassa.

Kestävät materiaalit varmistavat pitkäikäisyyden

Kun valitset apupöydän ulos, materiaalien kestävyys on ensiarvoisen tärkeää. Laadukkaat materiaalit takaavat, että apupöytä kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita. Nämä materiaalit eivät vain näytä hyviltä, vaan ne ovat myös helppohoitoisia ja pitkäikäisiä.

Apupöytä ulos eri tyyleissä ja väreissä

Apupöydät ulos ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä, joten voit valita juuri sinun ulkotilaasi sopivan vaihtoehdon. Värivaihtoehtoja on runsaasti, joten voit helposti yhdistää apupöydän muuhun ulkokalustukseen ja luoda harmonisen kokonaisuuden.

Vinkkejä apupöydän valintaan

Apupöytää ulos valittaessa on hyvä miettiä, millaisiin tarpeisiin se tulee. Jos tarvitset pöytää, joka on helposti siirrettävissä ja käytännöllinen pienissäkin tiloissa, kevyet ja taittuvat mallit ovat oiva valinta. 

Apupöytä ulos

Toisaalta, jos pöydän on tarkoitus toimia vakituisena osana ulkotilan sisustusta, tukevammat ja suuremmat mallit voivat olla parempi vaihtoehto. 

Mieti myös pöydän korkeutta ja pinta-alaa – apupöytä ulos voi toimia täydellisesti sekä kahvikupin laskupaikkana että grillijuhlien lisäpöytänä. Valitse sopiva malli ja nauti ulkotilastasi entistä enemmän!

Apupöydän kaveriksi sopii hyvin lepotuoli.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 12 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 12 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa