Suodata

Hinta

Hinta

  • 28,00 € - 499,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Naulakot ja hattuhyllyt
Naulakot ja hattuhyllyt tukkuhintaan

Naulakot ja hattuhyllyt

Naulakot ja hattuhyllyt ovat jokaisen kodin välttämättömiä säilytysratkaisuja, jotka auttavat pitämään eteisen siistinä ja järjestyksessä. Etsitpä sitten yksinkertaista seinänaulakkoa tai pystynaulakkoa, valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. 

Hattuhyllyn ja naulakon merkitys eteisessä

Eteisen naulakko ja hattuhylly ovat usein ensimmäiset asiat, jotka vieraat näkevät astuessaan kotiisi. Siksi on tärkeää, että nämä säilytysratkaisut ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman eteisen naulakoita ja hattuhyllyjä, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin ja tarpeisiin.

Naulakko ja hattuhylly eteiseen

Voit valita esimerkiksi modernin ja minimalistisen naulakon, joka sulautuu saumattomasti osaksi sisustusta, tai perinteisemmän mallin, joka tuo lämpöä ja kodikkuutta eteiseen.

Mihin tilanteeseen pystynaulakko sopii?

Pystynaulakko on erinomainen valinta, kun tarvitset monikäyttöisen ja helposti siirrettävän säilytysratkaisun. Pystynaulakot sopivat mainiosti niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin toimistoonkin. Niissä voit säilyttää paitsi takkeja ja laukkuja, myös muita asusteita kuten hattuja ja huiveja. 

Seinänaulakko säästää tilaa

Seinänaulakko on täydellinen ratkaisu, kun tilaa on vähän mutta säilytystilaa tarvitaan paljon. Naulakko seinään kiinnitettynä vapauttaa lattiatilaa ja antaa eteisellesi siistin ja järjestetyn ilmeen. Seinänaulakot ovat erityisen käteviä pienissä eteisissä, joissa jokainen neliösenttimetri on arvokas. 

Löydä Tukkunetistä sopiva naulakko eteisen seinään

Valikoimassamme on monia erilaisia seinänaulakkoja, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa tarpeesi mikä vain, löydät varmasti sopivan naulakon seinään kiinnitettäväksi.

Naulakko-hattuhylly yhdistelmä on suosittu valinta

Naulakko ja hattuhylly yhdistelmä on kätevä ja tilaa säästävä ratkaisu erityisesti pieniin eteisiin. Tämä yhdistelmä tarjoaa paikan sekä takeille että hatuille, laukuille ja muille asusteille. Naulakko hattuhyllyllä antaa eteisellesi siistin ja yhtenäisen ilmeen, ja se sopii hyvin kaikenlaisiin koteihin. Meiltä löydät monia erilaisia malleja ja tyylejä, jotka sopivat juuri sinun sisustukseesi. Yhdistämällä naulakon ja hattuhyllyn saat maksimoitua säilytystilan eteisessäsi kätevästi.

Mitä ostaa vaatenaulakon kaveriksi?

Osta eteispenkin kaveriksi laatikosto, tai eteispenkki Näin saat pidettyä eteisesi varmasti järjestyksessä!

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvatpöydättuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 47 kpl.

Näytetään 1-47 yht. 47 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa