Suodata

Hinta

Hinta

  • 318,00 € - 3 140,00 €

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Ruokailuryhmät
Ruokailuryhmät tukkuhintaan

Ruokailuryhmät

Laadukas ruokailuryhmä on keskeinen osa jokaista ruokailutilaa. Valitse ruokailuryhmä, joka sopii parhaiten tilasi kokoon ja käyttötarkoitukseen. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat, että ruokailuryhmämme kestävät aikaa ja käyttöä. 

Ruokaryhmään kuuluu ruokapöytä ja tuolit - Mikä kokonaisuus sopii sinulle?

Ruokapöytä ja tuolit muodostavat yhdessä ruokailuryhmän, joka on sekä tyylikäs että mukava. Valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman eri kokoisia ja tyylisiä ruokapöytiä ja tuoleja, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivat.

Pyöreä ruokailuryhmä luo kodikasta tunnelmaa

Pyöreä ruokailuryhmä tuo kodikasta tunnelmaa ruokailutilaan. Se on erinomainen valinta, kun haluat luoda intiimin ja rennon ilmapiirin, jossa kaikki voivat helposti olla vuorovaikutuksessa keskenään. Pyöreän pöydän ympärille mahtuu mukavasti useita henkilöitä ilman, että kukaan jää ulkopuolelle.

Valikoimastamme löydät monipuoliset pyöreät ruokailuryhmät eri kokoisina ja tyylisinä, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tutustu pyöreisiin ruokailuryhmiin ja luo kutsuva ruokailutila kotiisi.

4 hengen ruokailuryhmä

Pieni 4 hengen ruokailuryhmä on kompakti ratkaisu

4 hengen ruokailuryhmä on täydellinen valinta pienempiin tiloihin tai perheille, jotka haluavat kompaktin ja käytännöllisen ruokailuratkaisun. Tämä koko sopii erinomaisesti myös aamiaispöydäksi keittiöön tai pieneen ruokailutilaan.

Pieni ruokailuryhmä on erinomainen ratkaisu pieniin asuntoihin tai aamiaistiloihin. Se tarjoaa mukavan paikan ruokailuun ilman, että se vie liikaa tilaa.

6 hengen ruokailuryhmä antaa tilaa suuremmalle seurueelle

Jos sinulla on suurempi perhe tai haluat usein kutsua ystäviä illalliselle, 6 hengen ruokailuryhmä on täydellinen valinta. Se tarjoaa riittävästi tilaa kaikille ruokailijoille, ja suuremmassa pöydässä on myös enemmän tilaa ruokien esillepanoon.

Pyöreä pöytäryhmä monipuoliseen käyttöön

Pyöreä pöytäryhmä on elegantti ja monipuolinen valinta mihin tahansa ruokailutilaan. Pyöreän pöydän ympärille on helppo sijoittaa tuolit, ja se sopii hyvin myös pienempiin tiloihin, sillä se ei vie niin paljon lattiatilaa kuin neliskanttinen pöytä.

Keittiön pöytä ja tuolit hankittuna. Mitä seuraavaksi?

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 89 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 89 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa