Suodata

Hinta

Hinta

  • 108,00 € - 430,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Eteispenkit
Eteispenkki tukkuhintaan

Eteispenkit

Eteispenkit tarjoavat kätevän istumapaikan, kun puet kenkiäsi, ja voivat samalla toimia säilytysratkaisuna. 

Mikä on eteispenkki?

Eteispenkki tarjoaa paikan istua, mikä on erityisen kätevää, kun pukeudut tai riisut kenkiäsi. Lisäksi eteispenkki toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä, joka täydentää eteisen ilmettä. Penkki eteiseen voi olla juuri se puuttuva osa, joka viimeistelee kotisi sisustuksen.

Eteispenkki kenkäpenkki eteiseen

Eteisen penkki tuo eteiseen lämpöä ja kodikkuutta, sekä helpottaa samalla arkea.

Penkki säilytystilalla auttaa pitämään paikat siistinä

Penkki säilytystilalla on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat yhdistää istumapaikan ja säilytystilan. Eteisen penkki säilytystilalla auttaa pitämään eteisen siistinä ja järjestyksessä, kun voit säilyttää siinä esimerkiksi kenkiä, laukkuja ja muita tarvikkeita. Säilytystila voi olla laatikoiden, hyllyjen tai kannen alla olevan säilytystilan muodossa, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen valinnan.

Kenkäteline-penkki eli kenkäpenkki on hyvä säilytysratkaisu jalkineille

Kenkäpenkki on erityisesti suunniteltu kenkien säilyttämiseen ja järjestämiseen. Kenkäpenkki mahdollistaa kenkien siistin ja helpon säilytyksen, jolloin eteinen pysyy järjestyksessä. Kenkäpenkit voivat sisältää hyllyjä, laatikoita tai kenkätelineitä, jotka pitävät kengät järjestyksessä ja helposti saatavilla. Kenkäteline-penkki yhdistää kätevästi istumapaikan ja kenkien säilytysratkaisun. Tämä kompakti huonekalu sopii erityisesti pieniin tiloihin, joissa tilan säästäminen on tärkeää.

Löydä juuri sinulle sopiva eteisen penkki!

Eteispenkit ovat monikäyttöisiä huonekaluja, jotka tuovat sekä käytännöllisyyttä että tyyliä kotiisi. Olipa tarpeesi sitten penkki säilytystilalla, kenkäpenkki tai kenkäteline penkki, eteispenkki tarjoaa kätevän ratkaisun arjen tarpeisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen penkki eteiseen tukkuhintaan!

Mitä kannattaa ostaa kenkäpenkin kaveriksi?

Osta eteispenkin kaveriksi naulakko, hattuhylly, tai laatikosto. Näin saat pidettyä eteisesi varmasti järjestyksessä!

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvatpöydättuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 8 kpl.

Näytetään 1-8 yht. 8 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa