Suodata

Hinta

Hinta

  • 99,00 € - 180,00 €

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Pöytälevyt ja pöydän jalat
Pöytälevyt ja pöydänjalat tukkuhintaan

Pöytälevyt ja pöydän jalat

Ostamalla pöytälevyn ja pöydänjalat erikseen voit rakentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan pöydän. Meiltä löydät laajan valikoiman pöytälevyjä ja pöydänjalkoja jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Löydä kotiisi sopiva pöytätaso

Pöytätaso voi toimia monessa eri käyttötarkoituksessa, kuten työpöytänä, ruokapöytänä tai sohvapöytänä. Valikoimamme pöytätasot ovat monipuolisia ja käytännöllisiä, tarjoten ratkaisuja kaikkiin kodin tiloihin. Tukkunetiltä hankitut pöytätasot tekevät sisustamisesta helppoa ja kustannustehokasta.

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Pöytälevy ja pöydänjalat

Mikä on juuri sinulle paras pöytälevy?

Pöytälevy on pöydän keskeinen osa, joka määrittää sen ulkonäön ja käyttötarkoituksen. Valikoimastamme löydät erilaisia materiaaleja, värejä ja kokoja, joiden avulla voit räätälöidä pöydästäsi juuri sellaisen kuin haluat. Tukkuhintaan hankitut pöytälevyt tarjoavat mahdollisuuden luoda yksilöllisiä ratkaisuja ilman suurta kustannusta.

Meiltä löydät parhaat pöydänjalat tukkuhintaan

Pöydänjalat ovat tärkeä osa pöydän rakenteellista kestävyyttä, sekä ulkonäköä. Meiltä löydät laajan valikoiman pöydänjalkoja eri tyyleissä ja materiaaleissa, jotka sopivat täydellisesti yhteen valitsemasi pöytälevyn kanssa. 

Pyöreä pöytälevy sopii ruokapöydäksi

Pyöreä pöytälevy on täydellinen valinta, kun haluat luoda pehmeälinjaisen ja tyylikkään pöydän. Pyöreät pöytälevyt sopivat erinomaisesti ruokapöydiksi, kahvipöydiksi tai sivupöydiksi. Valikoimastamme löydät monia eri kokoja ja materiaaleja, jotka sopivat jokaiseen sisustustyyliin.

Mitä ostaa pöytätason kaveriksi?

Tutustu muihin Tukkunetin pöytämalleihin kuten työpöytäruokapöytä tai sohvapöytä. Meiltä löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen!

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 21 kpl.

Näytetään 1-21 yht. 21 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa