Sermit ja tilanjakajat tukkuhintaan
Sermit ja tilanjakajat tukkuhintaan

Sermit ja tilanjakajat tukkuhintaan

Sermit ovat erinomainen ratkaisu, kun haluat jakaa tilan pienempiin osiin tai luoda yksityisyyttä avoimeen tilaan. Sermit ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä ja helposti siirrettäviä, joten voit muokata huonetta tarpeidesi mukaan. 

Tyylikäs sermi sopii toimistotiloihin

Sermi on monikäyttöinen ja tyylikäs ratkaisu tilojen jakamiseen. Se tarjoaa yksityisyyttä ja estetiikkaa, ja on helposti siirreltävissä tarpeen mukaan. Sermi sopii erinomaisesti avoimiin tiloihin, joissa halutaan luoda erillisiä alueita esimerkiksi työskentelylle, opiskelulle tai rentoutumiselle.

Sermi ja tilanjakaja toimistoon

Valikoimastamme löydät erilaisia sermi-vaihtoehtoja, jotka sopivat eri sisustustyyleihin ja tarpeisiin. 

Tilanjakaja tuo yksityisyyttä työpaikalle

Tilanjakaja on kätevä ja joustava ratkaisu, kun haluat jakaa tilan eri toimintoihin. Se sopii mainiosti sekä kotiin että toimistoon, ja sen avulla voit luoda uusia tiloja ilman suuria remontteja. Tilanjakajan avulla voit esimerkiksi erottaa makuuhuoneen työtilasta tai olohuoneen ruokailutilasta.

Tutustu laajaan sermivalikoimaamme ja löydä sermi, joka sopii täydellisesti sinun kotiisi. Meiltä löydät erilaisia materiaaleja ja malleja, jotka vastaavat eri makuja ja tarpeita.

Milloin kannattaa turvautua sermiin?

Sermit ja tilanjakajat ovat erityisen hyödyllisiä pienissä asunnoissa tai studioissa, joissa tila on rajallinen ja jokainen neliömetri on tärkeä.

Mitä ostaa sermin kaveriksi?

Osta meiltä myös työpöytä tai työtuoli!

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa