Suodata

Hinta

Hinta

  • 59,00 € - 550,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Apupöydät ja tarjoiluvaunut
Apupöydät ja tarjoiluvaunut tukkuhintaan

Apupöydät ja tarjoiluvaunut

Apupöydät ja tarjoiluvaunut tuovat lisää lasku- ja säilytystilaa. Meiltä löydät laajan valikoiman apupöytiä ja tarjoiluvaunuja tukkuhintaan. Etsitpä sitten apupöytää keittiöön tai kätevää tarjoiluvaunua, valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen.

Mihin tarvitsen apupöytää?

Apupöytä on monipuolinen kaluste, joka sopii moneen eri tarkoitukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai eteinen, apupöytä tarjoaa kätevää laskutilaa ja säilytysratkaisuja. Meiltä löydät monenlaisia apupöytiä eri materiaaleista ja tyyleistä, jotka täydentävät kotisi sisustusta.

Apupöytä keittiöön

Apupöytä keittiöön helpottaa kokkausta

Apupöytä keittiöön on erinomainen valinta, kun tarvitset lisää lasku- ja säilytystilaa. Keittiön apupöydät tarjoavat kätevää säilytystilaa esimerkiksi astioille, mausteille ja keittiötarvikkeille, tehden ruoanlaitosta sujuvampaa ja mukavampaa. Valikoimastamme löydät keittiöön sopivat apupöydät eri tyyleissä ja materiaaleissa, jotka tuovat lisää tilaa keittiöösi.

Tutustu muihin Tukkunetin pöytämalleihin kuten työpöytäruokapöytä tai sohvapöytä. Meiltä löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen!

Tarjoiluvaunu sopii juhliin tai arkikäyttöön

Tarjoiluvaunu on monipuolinen kaluste, joka sopii täydellisesti juhliin, illanviettoihin ja arjen tarjoilutilanteisiin. Liikkuva tarjoiluvaunu mahdollistaa helpon siirtelyn huoneesta toiseen, tarjoten kätevää lasku- ja säilytystilaa juomille, ruoille ja tarvikkeille. Meiltä löydät tarjoiluvaunuja eri malleissa ja tyyleissä, jotka tekevät tarjoilusta vaivatonta ja tyylikästä.

Osta apupöydät ja tarjoiluvaunut Tukkunetin laajasta valikoimasta

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva apupöytä tai tarjoiluvaunu tukkuhintaan. Laadukkaat ja edulliset apupöydät ja tarjoiluvaunut tekevät kodin sisustamisesta helppoa ja vaivatonta. Älä odota, vaan hanki täydellinen apupöytä tai tarjoiluvaunu jo tänään ja lisää kotiisi käytännöllisyyttä ja tyyliä!

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 24 kpl.

Näytetään 1-24 yht. 24 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa