Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin PetSafe

Juomalähteet

Juomalähteen ansiosta kissa tai koira saa aina raikasta ja puhdasta vettä. Suodattimet poistavat hanavedestä mahdollisia hajuja ja makuja ja varmistavat veden raikkauden. Juomalähteen mukana tulee aina tarvittavat suodattimet, mutta niitä voi ostaa myös erikseen. Juomalähteen vapaasti virtaava vesi vaikuttaa useimmiten myös lemmikin juomiseen niin, että lemmikki juo enemmän, mikä on terveydelle hyväksi. 

Ruokinta-automaatit 

Ruokinta-automaatin ansiosta lemmikkisi saa ruuan oikealla kellonlyömällä riippumatta siitä, oletko itse nukkumassa vai töissä! Kissan tai koiran ei tarvitse vaivata omistajaansa ruoka-aikaan ja sinä saat hieman lisää vapautta. Ruokinta-automaattien kupit on irrotettavia ja konepestäviä ja kannet kestäviä niin, ettei kannesta pääse läpi ennen varsinaista ruoka-aikaa. 

Aktivointilelut ja palkitseminen

PetSafen aktivointilelujen ansiosta lemmikki saa aktivointia ja tekemistä, kun sinä voit levähtää ja katsoa karvaturrin leikkiä! Koirille on saatavana pallonheittokonetta ja liikkuvaa namipiiloa, kissoille mm. erilaisia laser-osoittimia ja liikkuvia leluja. Kaikissa leluissa on huomioitu tärkeät yksityiskohdat kuten sopiva leikkiaika, jonka jälkeen laite sammuu automaattisesti ja antaa lemmikille aikaa levähtää.

Kissanhiekkalaatikko

Tympäiseekö jatkuva kissanhiekkalaatikon siivoaminen? Eikö kissa hyväksy laatikkoa, jonka jätöksiä ei ole ehditty vielä siivota? Automatisoitu kissanhiekkalaatikko auttaa tässäkin! Kissanhiekkalaatikko puhdistaa itse itsensä niin, että omistajan tehtäväksi jää hiekan vaihto sopivin viikkovälein. Tämän helpommaksi ei kissanpito muutu!

Jälleenmyyjät

Myymälät

Verkkokaupat

Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa