Tukkunet Oy on Kempeleestä lähtöisin oleva yritys, joka on syntynyt palvelemaan asiakkaita monimuotoisella tavalla. Toimimme tukkukauppana yrityksille, sekä vähittäiskauppana verkossa. Asiakkaamme voivat tehdä hankintansa kätevästi verkosta, oli sitten kyseessä kuluttaja tai yritys. 

Vuonna 2016 avasimme myyntitoimiston Espoon Koskeloon, josta muutimme Vantaan Varistoon syksyllä 2021. Myyntinäyttelyssä yritysasiakkaiden on helppo tutustua koko tuotevalikoimaamme.

Päämarkkina-alueemme on Suomi ja kasvatamme vientiä erityisesti Baltian maissa. Perinteisen tukkukaupan lisäksi tarjoamme myös private label-tuotteita sekä suoratoimituskonseptia verkkokauppiaille.

Tuotteitamme löytyy marketeista ja tavarataloista kautta maan.

Yhteystiedot kuluttajille

Ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tukku.net

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, mainitse aina tilausnumero sähköpostiviestissäsi, se nopeuttaa asiointia. Vastaamme kaikkiin sähköposteihin vuorokauden kuluessa

Voit lähettää meille myös viestin tämän lomakkeen kautta.


Yhteystiedot yrityksille

Yritysasiakkaita palvelemme sähköpostiosoitteella: info@tukku.net

Yritysasiakkaille tarkoitettu puhelinnumeomme on +358 20 734 9000. Huom, valitettavasti emme pysty tässä numerossa avustamaan kuluttajaverkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Nämä kysymykset aina sähköpostitse asiakaspalvelu@tukku.net.

Toimipisteemme:

 • Pääkonttori:
  Hakamaantie 20
  90440 Kempele
 • Myyntinäyttely ja toimisto:
  Martinkyläntie 45
  01720 Vantaa
 • Toimisto:
  Niemeläntie 3
  20780 Kaarina
 • Varasto:
  Salon Logistiikka Oy c/o Tukkunet Oy
  Meriniitynkatu 25,
  Laituri 9-12
  FI-24100 Salo
  Finland

Seuraa meitä Facebookissa