• Alennettu hinta
  • Tilapäisesti loppunut

7 Days lahjapakkaus (sis. 7 kangasnaamiota)

4607154699102
Arvosana 


17,50 €
12,25 € Säästä 5,25 €
Sisältää alv:n
Määrä
Tilapäisesti loppunut

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

7 days lahjapakkaus sisältää kangasnaamion jokaiselle viikonpäivälle. 


Dynamic Monday -kasvonaamio on rikastettu paju- ja kaakaouutteilla sekä hyaluronihapolla. Puhdistaa hellävaraisesti, kirkastaa ihon, tiivistää huokoset ja ravitsee. Se on erinomainen kosteuttaja, joka antaa iholle joustavuutta ja pehmeyttä.

Cheerful Tuesday -kasvonaamio on rikastettu melonilla, piparminttu-uutteella, vitamiinikompleksilla. Elvyttää, ravitsee ihoa, suojaa sitä ympäristön haittavaikutuksilta, tasoittaa ja viilentää kevyesti. Iho on täynnä vitamiineja, näyttää kirkkaammalta ja luonnollisesti kauniilta.
Easy Wednesday -kasvonaamio sisältää valkoista teetä, päärynäuutteita, sheavoita, makadamia- ja jojobaöljyjä. Kosteuttaa intensiivisesti ihoa. 

Active Thursday -kasvonaamio on rikastettu pioni-, mustikkauutteilla, hyaluronihapolla, sheavoilla, makadamia- ja jojobaöljyllä. Antaa iholle joustavuutta, kosteuttaa, ravitsee, kyllästää vitamiineilla. Iho on pehmeämpi ja sileämpi. 

Blazing Friday -kasvonaamio on rikastettu kookosvedellä, litsiuutteella, vitamiinikompleksilla ja hyaluronihapolla. Pehmentää ihoa tehokkaasti, antaa sille elinvoimaa ja poistaa väsymyksen merkit. Kosteuttaa voimakkaasti. Ihosi näyttää uudistuneelta ja säteilevältä. 
Romantic Saturday -kasvonaamio on rikastettu puna-appelsiini- ja papaijauutteilla, vitamiinikompleksilla. Kosteuttaa ja virkistää ihoa, antaa joustavuutta. Iho näyttää vaaleammalta ja kirkkaammalta. 
Perfect Sunday -kasvonaamion sininen agave palauttaa raikkautta, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Lotus puhdistaa, stimuloi ja virkistää. Shea-, makadamia- ja jojobaöljyt elvyttävät ihoasi ravitsevilla ainesosilla, jotka tekevät siitä pehmeän ja sileän. 

 


 

Tuotetiedot
4607154699102
4607154699102
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

7 Days lahjapakkaus (sis. 7 kangasnaamiota)

7 Days lahjapakkaus (sis. 7 kangasnaamiota)


Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa