Reer monitoimisalpa 1 kpl tarrakiinnitys

4013283720301
Arvosana 


6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Pienin ostoerä tuotteelle on 2.

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

Monitoimisalvan avulla saat lapsiturvallisen lukituksen kaikkiin kodin kaappeihin ja laatikostoihin. Käy myös mm. jääkaappiin, kodinkoneisiin, wc:hen ym. Pysyy hyvin eri pintamateriaaleilla. Monitoimisalpa on aikuiselle helppo aukaista eikä löysty pitkäaikaisessakaan käytössä. Kiinnitys on yksinkertainen vahvalla teipillä, joka ei jätä pintoihin jälkiä.

Tuotteen yksityiskohdat

  • laatikoiden, kaapien sekä astianpesukoneiden, jääkaappien ja mikroaaltouunien lapsiturvalliseen lukitsemiseen

  • vahva pito, irrotus ei jätä jälkiä

  • helppo käsitellä aikuisille: käyttö yhdellä kädellä

  • testattu uuden standardin EN 16948:2017 mukaisesti

  • käyttökohteet: puusta ja teräksestä valmistetut huonekalut, joiden paksuus on enintään 45 mm; petsatut, lakatut sekä viilu- ja laminaattipinnat. vai kotikäyttöön sisätiloissa

  • asenna mukana tulevalla teipillä


Sulkee luotettavasti kaapit ja laatikot uteliailta lasten käsiltä

Kaappien ja laatikoiden sekä astianpesukoneen, jääkaapin ja mikroaaltouunin sisältö kiinnostaa erityisesti lapsia. Kun he oppivat ryömimään ja kävelemään, he pääsevät helposti käsiksi kahvoihin ja esineisiin, jotka eivät kuulu lasten käsiin, kuten veitsiin tai myrkyllisiin puhdistusaineisiin. Reerin monitoimilukko auttaa sinua lukitsemaan erilaisia ​​asioita, kuten kaapit ja vastaavat, lapsiturvallisesti ja suojaamaan näin pikku kultaasi luotettavasti tällaisilta vaaroilta.

Laatu ja turvallisuus - testattu tiukkojen testistandardien mukaisesti

Vauvojen ja pienten lasten maksimaalisen suojan tarjoamiseksi reer-tuotteet tarkastetaan tiukkojen testistandardien mukaisesti. Tuote käy läpi sekä talon sisäisiä testejä, että riippumattomien tutkimuslaitosten tutkimuksia. Yleissalpamme on testattu nykyisen standardin EN 16948:2017 mukaisesti. Se on läpäissyt onnistuneesti pitotestit, kestävyystestit ja stressitestit. Jopa raskaan kuormituksen aikana salpa säilyttää tartuntavoimansa ja pysyy luotettavasti huonekalun pinnassa. Pitkän käytön jälkeenkin avausmekanismi pysyy lapsille vaikeasti avattavana. Materiaalin vakaus pysyy vakiona ja estää siten monitoimilukkoa hajoamasta jopa yli 5000 avauksen jälkeen.

Yleiskäyttöinen - kaappeihin, laatikoihin ja moneen muuhun

Turvalaite voidaan kiinnittää kaikkiin huonekaluihin, jotka mahdollistavat kulma-asennuksen. Lukolla voit lukita luotettavasti kaapit ja laatikot, joissa on lääkkeitä tai teräviä esineitä, kuten esimerkiksi veitsiä tai saksia. Myös sähkölaitteet, kuten jääkaapit, astianpesukoneet ja mikroaaltouunit, voidaan suojata. Tämä estää lastasi joutumasta kosketuksiin herkkien esineiden kanssa tai pakastimen sulamisen avaamalla sen vahingossa. Yksinkertaisen ja modernin muotoilunsa ansiosta yleissalpa sopii kaikkiin asuinympäristöihin.

Helppo avata ja sulkea - mukava käsittely aikuiselle

Reerin monitoimilukon ansiosta kaapit ja vastaavat lukitaan turvallisesti pieniltä tutkijoilta. Aikuisten on silti helppo avata se yhdellä kädellä. Sinun tarvitsee vain painaa pieni liukusäädin alas ja avata suljin ylöspäin. Sen jälkeen hihna voidaan irrottaa suljinelementistä ja avata huonekalu tavalliseen tapaan.

Helppo ja nopea kokoaminen ilman porausta ja ruuvaamista

Mukana toimitetun, erityisesti kehitetyn Safety Performance -teipin ansiosta monivarmistuslaite voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti. Teippi varmistaa, että sulake pysyy tukevasti paikallaan ja voidaan irrottaa jättämättä jäämiä, kun sitä ei käytetä.
Tuotetiedot
4013283720301
4013283720301
1350 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Aktiivihiilisuodattimet 2 kpl UNIT liesituulettimiin

Reer monitoimisalpa 1 kpl tarrakiinnitys


Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa