GIGI Stomach Health & Diarrhea Stop vatsaravinne kissalle ja koiralle 60 tablettia

4751008430493
Arvosana 
8,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

MILLOIN KÄYTETÄÄN

Käytä Stomach Health & Diarrhea Stop -vatsaravinnetta kissan tai koiran kärsiessä ärtyneestä ruoansulatuskanavasta tai ripulista. Stomach Health & Diarrhea Stop imee toksiineja ja muita haitallisia aineita ruoansulatuskanavasta, ja stabiloi ruoansulatuskanavan toimintaa vaikuttamatta entsyymeihin.

SOPIVUUS

Kaiken kokoiset ja ikäiset kissat ja koirat.

Suositellaan juuri synnyttäneille koirille synnytyksen jälkeisen ripulin ehkäisyyn. Stomach Health & Diarrhea Stop sopii kissan ja koiran ripulin hoitoon.

  

HYÖDYT

GIGI VETin koirien ja kissojen ravintolisällä Stomach Health & Diarrhea Stop on ainutlaatuinen valmistusratkaisu. Se sisältää korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, jotka:

  • normalisoivat ruoansulatuskanavan toimintaa

  • imevät myrkkyjä

  • ehkäisevät eri alkuperää olevia ripulia

  • ovat turvallisia juuri synnyttäneille koirille ja sen pennuille

  • eivät vaikuta elimistön luonnollisiin entsyymeihin

  • ovat voimakkaasti antioksidanttisia.

Stomach Health & Diarrhea Stop on turvallista käyttää kaiken ikäisille lemmikeille, koska se ei sisällä antibiootteja tai hormoneja!

Stomach Health & Diarrhea Stop:n farmakologiset ominaisuudet ja vaikuttavat aineet:

  • Ranskalainen vihreä savi sisältää - magnesiumia, kalsiumia, mangaania, fosforia, sinkkiä, alumiinia, kvartsia, kuparia, seleeniä ja kobolttia. Se imee ruoansulatuskanavasta myrkkyjä (aflatoksiineja, mykotoksiineja, patogeenisten bakteerien tuottamia myrkkyjä) sekä muita keholle haitallisia aineita. Se stabiloi ruoansulatuskanavan toimintaa vaikuttamatta sen käymisprosesseihin; imee vettä, ehkäisee kehon kuivumista, säätelee suoliston koostumusta, estää aineenvaihduntaan tarvittavien kationien (Na+, K+, Mg2+, Ca2+ jne.) häviämisen.

  • Mustikkauute sisältää - C-, B1-, D2-vitamiineja; oligoelementtejä - kalium, kalsium, magnesium, rauta; antosyanideja (jopa 25 %); sokeri- ja hedelmähappoja – sitruunahappo, omenahappo, maitohappo, oksaalihappo, meripihkahappo, kiniinihappo, supistavat aineet, tanniinit jne. Bioflavonoidit stabiloivat ruoansulatuskanavan toimintaa; niillä on anti-inflammatorisia, antimikrobisia ja supistavia vaikutuksia, ja ne rauhoittavat ärtynyttä ruoansulatuskanavaa.

  • Mustikoilla on voimakas antioksidanttivaikutus, joka estää solun fosfolipidikalvon hajoamisen. Bioflavonoidit suojaavat verisuoni- ja kapillaarisolukalvoja, parantavat mikroverenkiertoa. Riboflaviini vaikuttaa kaikenlaiseen aineenvaihduntaan, flavonoidit suojaavat mahalaukun limakalvoa ja edistävät liman erittymistä.

  • Granaattiomenauute sisältää - vitamiineja (B1, B2, B3, B6, B9, C) ja kivennäisaineita (kalsiumia, rautaa, mangaania, fosforia, kaliumia, sinkkiä) sekä hydrolysoituja tanniineja (punikalagiinit). Granaattiomena (Punica granatum) -uute sisältää alkaloideja ja polyfenoleja (ellagiinihappoa). Hydrolysoiduilla tanniineilla on ruoansulatuskanavaa supistava vaikutus, mikä vähentää limakalvon tulehdusta. Granaattiomenauutteella on antimikrobista vaikutusta, erityisesti Escherichia colia, Enterococcus faecalis-, Enterobacter aerogenes- ja grampositiivisia stafylokokkeja vastaan.

ANNOSTUS

1 tabletti per 2 kg, kolme kertaa päivässä

Pahan ripulin sattuessa annostuksen voi tuplata. Pidä aina tuoretta ja raikasta vettä lemmikkisi saatavilla. Sopii käytettäväksi tiineille, imettäville ja nuorille eläimille. Älä käytä yhdessä muiden vastaavien ravintolisien kanssa. Ei sovi ummetuksen hoitoon.

Tuotetiedot
GIGI
4751008430493
4751008430493
672 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Puutarharyhmä HELA pöytä, 4 tuolia

GIGI Stomach Health & Diarrhea Stop vatsaravinne kissalle ja koiralle 60 tablettia

Kirjoita oma arvostelusi
7 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa