Cerruti 1881 Pour Homme After Shave Lotion 100 ml - Miesten tuoksu

5050456522798
Arvosana 
27,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Toimitusaika on noin 4 arkipäivää

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus
Cerruti 1881 Pour Homme After Shave Lotion 100 ml - Miesten tuoksu

Cerruti on italialainen muotitalo, joka tunnetaan klassisesta tyylikkyydestään ja laadukkaista tuotteistaan. He ovat myös luoneet useita suosittuja hajuvesiä sekä miehille että naisille. Cerruti-tuoksut ovat saavuttaneet suosiota niiden hienostuneisuuden, laadukkuuden ja monipuolisuuden ansiosta.

Tietoa After Shave tuotteista
After Shave -tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi parranajon jälkeen. Niitä levitetään yleensä kasvojen iholle partakarvanpoiston jälkeen rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä antamaan raikkaan ja miellyttävän tuoksun. After Shave tuotteilla on mm. seuraavia ominaisuuksia:
  • Rauhoittava vaikutus: After Shave hajuvedet sisältävät yleensä rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillaa, aloe veraa tai mietoa alkoholia. Ne auttavat vähentämään ärsytystä ja punoitusta, joita voi esiintyä parranajon jälkeen.
  • Kosteutus: Monissa After Shave -tuotteissa on kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja estämään kuivumista.
  • Tuoksu: After Shave hajuvedet tarjoavat miellyttävän tuoksun, joka voi olla mieto ja raikas. Tuoksut vaihtelevat valmistajittain, ja voit valita sellaisen, joka vastaa omaa tuoksupreferenssiasi.
  • Desinfiointi: Monissa After Shave -tuotteissa on antiseptisiä ominaisuuksia, jotka auttavat estämään haavojen ja pienten naarmujen tulehdusta ja infektiota.
  • Viimeistely ja virkistys:After Shave hajuveset ovat myös suunniteltu antamaan viimeistellyn ja raikkaan tunteen. Ne auttavat virkistämään ihoa ja jättävät sen tuntumaan puhtaalta.

After Shave hajuvedet ovat suosittuja miesten keskuudessa, jotka haluavat pitää huolta ihostaan parranajon jälkeen ja samalla tuoksua raikkaalta ja miellyttävältä. Ne ovat hyvä lisä päivittäiseen parranajo- ja ihonhoitorutiiniin.
Tuotetiedot
Cerruti
5050456522798
5050456522798
120 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Cerruti 1881 Pour Homme After Shave Lotion 100 ml - Miesten tuoksu

Cerruti 1881 Pour Homme After Shave Lotion 100 ml - Miesten tuoksu

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa