Viite: 4251276200120

Tuotemerkki: Dokas

Dokas koiralle kuivattu lammasfile 70g

Arvostelu(t): 0

Hellästi ilmakuivattu lammasfile on oikea luksusherkku parhaalle ystävällesi! Monoproteiininen lammasfile on valmistettu puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, joten se on terveellinen ja ravitseva välipala — ja taatusti herkullinen! Yksi proteiinilähde, viljattomuus ja soijattomuus takaavat sopivuuden useimmille koirille - myös herkkävatsaisille....

Hinta 3,95 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää
Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Koirankopit

Koirankopit

Lämpöeristetty koirankoppi on varma valinta ympärivuotiseen käyttöön suomalaisiin olosuhteisiin. Fixu-koirankopeissa on eteistila ja huone, mikä entisestään parantaa tilan lämmöneristystä ja mukavuutta.

Tilavaan koirankoppiin on mukava rakentaa pesä päiväkäyttöön tai ympärivuotiseen ja ympärivuorokautiseen olemiseen. Kuusilautainen ulkoverhous voidaan maalata mieleiseen sävyyn.

Aktiiviset suodattimet

Viite: 6417783162063

Tuotemerkki: Fixu

Fixu lämpöeristetty koirankoppi, 2-osainen

Arvostelu(t): 0
dashboard
Muut vaihtoehdot
clear

Lämpöeristetty koirankoppi on varma valinta ympärivuotiseen käyttöön suomalaisissa olosuhteissa. Fixu-koirankopin ulkoverhous on kuusilautaa ja lämpöeristeenä sekä lattiassa, seinässä että katossa on 25mm vaahtopolystyreeni. Tilavan Fixu-kopin sisätilan koko on 120x76cm sisältäen eteisen ja huoneen. Huoneessa on ikkuna tukevasta pleksilasista.

Hinta 620,00 €
Lisää
Viimeiset tuotteet varastossa

Viite: 6417783162056

Tuotemerkki: Fixu

Fixu lämpöeristetty koirankoppi, 2-osainen, terassilla

Arvostelu(t): 0
dashboard
Muut vaihtoehdot
clear

Lämpöeristetty koirankoppi on varma valinta ympärivuotiseen käyttöön suomalaisissa olosuhteissa. Fixu-koirankopin ulkoverhous on kuusilautaa ja lämpöeristeenä sekä lattiassa, seinässä että katossa on 25mm vaahtopolystyreeni. Tilavan Fixu-kopin sisätilan koko on 140x90cm sisältäen eteisen ja huoneen. Terassi vähentää maasta nousevan kylmyyden pääsyä kopin...

Hinta 690,00 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Seuraa meitä Facebookissa