Suodata

Hinta

Hinta

  • 298,00 € - 2 979,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Sohvat tukkuhintaan
Sohvat tukkuhintaan

Sohvat tukkuhintaan

Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen sohva, joka täydentää kotisi sisustusta ja tarjoaa mukavuutta vuosiksi eteenpäin. Löydä unelmiesi sohva meiltä jo tänään!

Kuinka valita täydellinen sohva?

Kaareva sohva voi tuoda huoneeseen pehmeitä linjoja ja lisätä tilan dynaamisuutta. Muhkea sohva taas houkuttelee rentoutumaan pitkän päivän jälkeen. Lisäksi materiaalivalinnat, kuten sametti, voivat tuoda tilaan ylellisyyttä ja pehmeyttä.

Kun valitset sohvaa, pidä mielessä myös sen käyttötarkoitus. Onko sohva pääasiassa vieraita varten vai rentoutumispaikka perheellesi? Näiden kysymysten avulla voit kaventaa vaihtoehtoja ja löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan sohvan.

Sohvan värin valitseminen

Sohvan väri vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan ja ilmeeseen. Värivalinnalla voit korostaa kodin sisustustyyliä ja luoda haluamasi tunnelman.

Vihreä sohva tuo tilaan raikkautta

Vihreä sohva sopii erinomaisesti, jos haluat tuoda sisustukseen ripauksen vehreyttä ja rauhallisuutta. 

Vihreä sohva

Beige sohva on monikäyttöinen valinta

Beige sohva sulautuu helposti eri sisustustyyleihin. Se luo neutraalin ja rauhallisen taustan muille sisustuselementeille.

Beige sohva

Keltainen sohva lisää huoneeseen lämpöä ja energiaa

Keltainen sohva  on rohkea valinta, joka varmasti piristää tilaa ja tuo positiivista tunnelmaa. 

Keltainen sohva

Vaaleanpunainen sohva puolestaan tuo pehmeyttä ja romanttisuutta

Vaaleanpunainen sohva sopii täydellisesti, jos haluat lisätä sisustukseen herkkyyttä ja naisellisuutta.

Vaaleanpunainen sohva

Valkoinen sohva on klassinen ja tyylikäs valinta

Valkoinen sohva  luo tilaan avaruutta ja valoisuutta. Se on erityisen suosittu modernissa sisustuksessa. 

Valkoinen sohva

Musta sohva tuo modernia särmää

Musta sohva on näyttävä valinta, joka luo kontrastia ja syvyyttä sisustukseen.

Musta sohva

Ruskea sohva huokuu lämpöä ja kodikkuutta.

Se on perinteinen ja kestävä valinta, joka tuo tilaan maanläheisyyttä ja turvallisuutta. 

Ruskea sohva

Harmaa sohva on monipuolinen ja neutraali valinta

Harmaa sohva sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Se tarjoaa tyylikkään taustan muille värikkäille sisustuselementeille.

Harmaa sohva

Sohvan koon ja muodon valinta

Sohvan koko ja muoto ovat ratkaisevia tekijöitä tilan toimivuuden ja estetiikan kannalta. Sohvan tulee paitsi näyttää hyvältä, myös sopia tilaan täydellisesti.

Iso sohva on loistava valinta suurille olohuoneille tai avoimille tiloille

Iso sohva tarjoaa runsaasti istumatilaa ja luo kutsuvan ilmapiirin. Isot sohvat ovat ihanteellisia perheille ja niille, jotka rakastavat viihdyttää vieraita. 

Iso sohva

Pieni sohva taas on täydellinen ratkaisu kompakteihin tiloihin

Pieni sohva sopii ahtaisiin tiloihin kuten kaupunkiasuntoihin tai kodin lisähuoneisiin. Se mahdollistaa mukavan istumapaikan ilman, että tila tuntuu ahtaalta.

Pieni sohva

Kaareva sohva on moderni ja tyylikäs valinta

Kaareva sohva tuo huoneeseen pehmeitä linjoja ja lisää tilan dynaamisuutta. Kaarevat muodot luovat mielenkiintoisia visuaalisia elementtejä ja tekevät tilasta entistä mielenkiintoisemman. Kaarevat sohvat ovat erityisen hyviä suurissa tiloissa, joissa niiden ainutlaatuiset muodot pääsevät oikeuksiinsa.

Kaareva sohva

Materiaalit valinta

Sohvan materiaali ja mukavuus ovat ratkaisevia tekijöitä, kun haluat nauttia täydellisestä rentoutumisesta kotonasi. Materiaalivalinnalla voit vaikuttaa sohvan ulkonäköön, tuntumaan ja kestävyyteen.

Sametti sohva tuo tilaan ylellisyyttä ja pehmeyttä. 

Sametti on elegantti ja tyylikäs materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja näyttää upealta. Samettisohva sopii erityisen hyvin klassiseen ja romanttiseen sisustukseen, mutta myös modernissa ympäristössä se voi olla upea katseenvangitsija.

Sametti sohva

Muhkea sohva tarjoaa parasta mahdollista mukavuutta

Muhkean sohvan pehmeät tyynyt ja runsas pehmustus houkuttelevat rentoutumaan ja viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Muhkea sohva on täydellinen valinta olohuoneeseen, jossa haluat luoda kodikkaan ja kutsuvan ilmapiirin.

Muhkea sohva

Materiaalien valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös käytännöllisyys ja kestävyys. Esimerkiksi lapsi- ja lemmikkiperheissä kestävät ja helposti puhdistettavat materiaalit, kuten mikrokuitu tai nahka, voivat olla hyvä valinta. Lisäksi materiaalin tulisi tuntua miellyttävältä iholla ja sopeutua huoneen lämpötiloihin.

Muut sohvamallit

Tutustu tukkunetin muihin sohvamalleihin kuten, Vuodesohvat, Kulmasohvat ja divaanisohvat, Mekanismisohvat, 3-istuttavat sohvat, 2-istuttavat sohvat ja Moduulisohvat

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapit, tuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 374 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 374 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa