Suodata

Hinta

Hinta

  • 298,00 € - 2 049,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Vuodesohvat tukkuhintaan
Vuodesohvat tukkuhintaan

Vuodesohvat tukkuhintaan

Vuodesohva on monikäyttöinen huonekalu, joka yhdistää sohvan ja vuoteen parhaat puolet. Vuodesohva on erinomainen valinta, kun haluat säästää tilaa ja tarjota vieraille mukavan nukkumapaikan. Päivisin vuodesohva toimii tyylikkäänä istuimena, ja öisin se muuntuu kätevästi vuoteeksi, tarjoten mukavan nukkumapaikan.

Vuodesohva on ihanteellinen valinta sekä pieneen kaupunkiasuntoon että tilavampaan olohuoneeseen, ja sen avulla voit helposti mukauttaa tilan käyttötarkoituksen tarpeen mukaan. Tämä tekee vuodesohvasta erittäin käytännöllisen ja monipuolisen huonekalun.

Mikä on divaanivuodesohva?

Divaanivuodesohva yhdistää divaanin mukavuuden ja vuodesohvan käytännöllisyyden. Divaanivuodesohva tarjoaa runsaasti istumatilaa ja mukavan paikan rentoutua. Tarvittaessa se muuntuu helposti vuoteeksi, jossa vieraasi voivat nukkua mukavasti.

Kulmavuodesohva ja divaanivuodesohva

Kulmavuodesohva 

Kulmavuodesohva on tilava ja monipuolinen valinta, joka sopii erityisesti suurempiin olohuoneisiin. Kulmavuodesohva tarjoaa runsaasti istumatilaa ja on ihanteellinen perheille ja vieraille. Se muuntuu helposti mukavaksi vuoteeksi, jossa on tilaa kahdelle hengelle.

Puinen vuodesohva

Puinen runko antaa vuodesohvalle tukevuutta ja kestävyyttä, samalla kun se lisää sisustukseen luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. Puinen vuodesohva on kaunis valinta.

Pieni vuodesohva mökille

Vuodesohva mökille on täydellinen valinta, kun haluat tarjota vieraille mukavan nukkumapaikan ilman, että se vie liikaa tilaa. Vuodesohva mökille sopii erityisesti pieniin mökkeihin ja kesäasuntoihin, joissa tilankäyttö on tärkeää.

Mökin pieni vuodesohva on helppo muuntaa vuoteeksi ja takaisin sohvaksi, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen valinnan. Se tarjoaa mukavan nukkumapaikan vieraillesi ja lisää mökin viihtyisyyttä.

Muut sohvamallit

Tutustu tukkunetin muihin sohvamalleihin kuten, Kulmasohvat ja divaanisohvatMekanismisohvat3-istuttavat sohvat2-istuttavat sohvat ja Moduulisohvat.

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapittuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 112 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 112 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa