GIGI Stomach Health & Diarrhea Stop vatsaravinne isoille koirille 80 tablettia

  4751008430509
  Arvosana 

  Luonnollinen ravinne koiran ripulin hoitoon ja vatsan toiminnan tasoittamiseen. 

  22,90 €
  Sisältää alv:n
  Määrä
  Varastossa

    TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

  Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

    Toimitustavat

  Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 50 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

    Ilmainen palautus 30 pv

  Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

  Kuvaus

  Käytä Stomach Health & Diarrhea Stop -vatsaravinnetta koiran kärsiessä ärtyneestä ruoansulatuskanavasta tai ripulista. Stomach Health & Diarrhea Stop imee toksiineja ja muita haitallisia aineita ruoansulatuskanavasta, ja stabiloi ruoansulatuskanavan toimintaa vaikuttamatta entsyymeihin.

  80 tabletin pakkauksessa myytävä ravinne soveltuu erityisesti suurikokoisille koirille. Tuotteesta on saatavana toinen versio, joka soveltuu koirille ja kissoille. 

  Suositellaan juuri synnyttäneille koirille synnytyksen jälkeisen ripulin ehkäisyyn ja hoitoon.

    

  HYÖDYT

  GIGI VETin koirien ja kissojen ravintolisällä Stomach Health & Diarrhea Stop on ainutlaatuinen valmistusratkaisu. Se sisältää korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, jotka:

  • normalisoivat ruoansulatuskanavan toimintaa

  • imevät myrkkyjä

  • ehkäisevät eri alkuperää olevia ripulia

  • ovat turvallisia juuri synnyttäneille koirille ja sen pennuille

  • eivät vaikuta elimistön luonnollisiin entsyymeihin

  • ovat voimakkaasti antioksidanttisia.

  Stomach Health & Diarrhea Stop on turvallista käyttää kaiken ikäisille lemmikeille, koska se ei sisällä antibiootteja tai hormoneja!

  Stomach Health & Diarrhea Stop:n farmakologiset ominaisuudet ja vaikuttavat aineet:

  • Ranskalainen vihreä savi sisältää - magnesiumia, kalsiumia, mangaania, fosforia, sinkkiä, alumiinia, kvartsia, kuparia, seleeniä ja kobolttia. Se imee ruoansulatuskanavasta myrkkyjä (aflatoksiineja, mykotoksiineja, patogeenisten bakteerien tuottamia myrkkyjä) sekä muita keholle haitallisia aineita. Se stabiloi ruoansulatuskanavan toimintaa vaikuttamatta sen käymisprosesseihin; imee vettä, ehkäisee kehon kuivumista, säätelee suoliston koostumusta, estää aineenvaihduntaan tarvittavien kationien (Na+, K+, Mg2+, Ca2+ jne.) häviämisen.

  • Mustikkauute sisältää - C-, B1-, D2-vitamiineja; oligoelementtejä - kalium, kalsium, magnesium, rauta; antosyanideja (jopa 25 %); sokeri- ja hedelmähappoja – sitruunahappo, omenahappo, maitohappo, oksaalihappo, meripihkahappo, kiniinihappo, supistavat aineet, tanniinit jne. Bioflavonoidit stabiloivat ruoansulatuskanavan toimintaa; niillä on anti-inflammatorisia, antimikrobisia ja supistavia vaikutuksia, ja ne rauhoittavat ärtynyttä ruoansulatuskanavaa.

  • Mustikoilla on voimakas antioksidanttivaikutus, joka estää solun fosfolipidikalvon hajoamisen. Bioflavonoidit suojaavat verisuoni- ja kapillaarisolukalvoja, parantavat mikroverenkiertoa. Riboflaviini vaikuttaa kaikenlaiseen aineenvaihduntaan, flavonoidit suojaavat mahalaukun limakalvoa ja edistävät liman erittymistä.

  • Granaattiomenauute sisältää - vitamiineja (B1, B2, B3, B6, B9, C) ja kivennäisaineita (kalsiumia, rautaa, mangaania, fosforia, kaliumia, sinkkiä) sekä hydrolysoituja tanniineja (punikalagiinit). Granaattiomena (Punica granatum) -uute sisältää alkaloideja ja polyfenoleja (ellagiinihappoa). Hydrolysoiduilla tanniineilla on ruoansulatuskanavaa supistava vaikutus, mikä vähentää limakalvon tulehdusta. Granaattiomenauutteella on antimikrobista vaikutusta, erityisesti Escherichia colia, Enterococcus faecalis-, Enterobacter aerogenes- ja grampositiivisia stafylokokkeja vastaan.

  ANNOSTUS

  1 tabletti per 10 kg, kolme kertaa päivässä

  Pahan ripulin sattuessa annostuksen voi tuplata. Pidä aina tuoretta ja raikasta vettä lemmikkisi saatavilla. Sopii käytettäväksi tiineille, imettäville ja nuorille eläimille. Älä käytä yhdessä muiden vastaavien ravintolisien kanssa. Ei sovi ummetuksen hoitoon.

  Tuotetiedot
  GIGI
  4751008430509
  4751008430493
  75 Tuotteet
  Arvostelut

  Kirjoita oma arvostelusi

  Spiderman-juoma mandariini-appelsiini hiilihapoton 250 ml

  GIGI Stomach Health & Diarrhea Stop vatsaravinne isoille koirille 80 tablettia

  Luonnollinen ravinne koiran ripulin hoitoon ja vatsan toiminnan tasoittamiseen. 

  Kirjoita oma arvostelusi
  7 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

  Seuraa meitä Facebookissa