Suodata

Hinta

Hinta

  • 469,00 € - 1 010,00 €

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Lasivitriinit
Lasivitriini tukkuhintaan

Lasivitriinit

Vitriinit sopivat erinomaisesti olohuoneeseen, ruokailutilaan tai jopa eteiseen, ja ne lisäävät tilan tyylikkyyttä ja toimivuutta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun kotiisi sopiva vitriini.

Minkälainen lasivitriini sopii sinun kotiisi?

Lasivitriini on erinomainen valinta, kun haluat tuoda esille arvokkaat esineet, kuten keräilyesineet, astiat tai koriste-esineet. Lasivitriinit tarjoavat selkeän näkymän sisältöön, ja niiden tyylikäs ulkonäkö lisää tilan arvokkuutta. Valikoimastamme löydät erilaisia lasivitriinejä, jotka sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin.

Seinävitriini säästää lattiatilaa

Seinävitriini on loistava valinta, kun haluat hyödyntää seinätilaa ja säästää lattiatilaa. Seinävitriinit ovat täydellisiä pieniin tiloihin, ja ne tuovat arvokkaat esineet kauniisti esille korkeammalle katseen tasolle. Ne ovat myös turvallisia, sillä ne pysyvät poissa pienten lasten ulottuvilta.

Musta vitriini

Musta vitriini on moderni valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Mustat vitriinit tuovat esineet kauniisti esille ja sopivat hyvin yhteen muiden kalusteiden kanssa.

Valkoinen vitriini

Valkoinen vitriini on raikas ja valoisa valinta, joka lisää tilan tuntua ja ilmavuutta huoneeseen. Valkoinen väri sopii erityisesti moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen, ja se korostaa vitriinissä olevia esineitä kauniisti. Valkoiset vitriinit ovat monikäyttöisiä ja sopivat hyvin erilaisiin tiloihin.

Vitriinikaappi sopii hyvin olohuoneeseen

Vitriinikaappi tarjoaa sekä suljettua säilytystilaa että lasiovien taakse jäävää esillepanotilaa. Tämä tekee vitriinikaapista erittäin monikäyttöisen kalusteen, joka sopii hyvin olohuoneeseen, ruokailutilaan tai eteiseen. Vitriinikaapit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja, jotka pitävät tavarat järjestyksessä ja kauniisti esillä.

Lasivitriini

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 4 kpl.

Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa