Suodata

Hinta

Hinta

  • 68,00 € - 1 320,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Ruokapöydät
Ruokapöytä tukkuhintaan

Ruokapöydät

Ruokapöytä on kodin sydän, jossa perhe ja ystävät kokoontuvat nauttimaan yhteisistä aterioista ja hetkistä. Etsitpä sitten pyöreää ruokapöytää, jatkettavaa ruokapöytää tai tammi ruokapöytää, valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen.

Tarvitsetko jatkettavan ruokäpöydän?

Jatkettava ruokapöytä on monikäyttöinen valinta, sillä sen kokoa voi helposti muuttaa tarpeen mukaan. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan perheille ja kotitalouksille, joissa tilantarve vaihtelee esimerkiksi julhlien takia. Valikoimastamme löydät niin suorakulmaisia kuin pyöreitäkin jatkettavia ruokapöytiä.

Pyöreä ruokapöytä on kodikas valinta

Pyöreä ruokapöytä on erinomainen valinta, kun haluat luoda kodikkaan ja yhteisöllisen ilmapiirin. Pyöreän muotonsa ansiosta se mahdollistaa kaikkien ruokailijoiden tasavertaisen osallistumisen keskusteluun. 

Pieni ruokapöytä säästää tilaa

Pieni ruokapöytä on täydellinen valinta koteihin tai keittiöihin, joissa tila on rajallinen. Pienikokoiset ruokapöytämme ovat kompakteja mutta tyylikkäitä, tarjoten käytännöllisen ratkaisun ilman kompromisseja ulkonäössä. 

Tamminen ruokapöytä

Mihin sopii tamminen ruokapöytä?

Tammi ruokapöytä tuo kotiin ajattoman ja luonnonläheisen ilmeen. Tammi on kestävä ja kaunis materiaali, joka sopii täydellisesti niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Meiltä löydät laajan valikoiman tammi ruokapöytiä, jotka ovat sekä laadukkaita että edullisia.

Jatkettava pyöreä ruokapöytä

Jatkettava pyöreä ruokapöytä yhdistää pyöreän pöydän yhteisöllisyyden ja jatkettavan pöydän joustavuuden. Tämä pöytä sopii täydellisesti tilanteisiin, joissa pöydän kokoa pitää muuttaa nopeasti ja vaivattomasti.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun kotiisi sopiva ruokapöytä. Laadukkaat ja edulliset ruokapöydät tekevät kodin sisustamisesta helppoa ja vaivatonta. Älä odota, vaan hanki täydellinen ruokapöytä jo tänään ja tuo kotiisi lisää mukavuutta ja tyyliä!

Mitä ruokapöydän kaveriksi?

Ruokapöydän kaveriksi tarvitset tietenkin yhteensopivat keittiön tuolit!

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 67 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 67 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa