Suodata

Hinta

Hinta

  • 108,00 € - 1 320,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Lipastot ja senkit
Lipasto tai senkki tukkuhintaan

Lipastot ja senkit

Lipastot ja senkit tarjoavat monipuolista säilytystilaa ja lisäävät huoneen tyyliä ja toimivuutta. 

Lipaston ja senkin ero?

  • Lipasto on kaluste, jossa on useita vetolaatikoita päällekkäin. Sitä käytetään usein vaatteiden ja muiden pienten tavaroiden säilytykseen.
  • Senkki on matalampi kaluste, jossa voi olla sekä vetolaatikoita että ovellisia kaappeja. Senkkiä käytetään usein ruokailuvälineiden ja astioiden säilytykseen.

Puinen lipasto

Lipasto tuo ylimääräistä säilytystilaa huoneeseen

Lipastot ovat monikäyttöisiä kalusteita, jotka sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen. Ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja pitävät tavarat järjestyksessä, samalla kun ne lisäävät tilaan visuaalista kiinnostavuutta.

Korkea lipasto tai kapea senkki tuo lisätilaa

Korkea lipasto tarjoaa enemmän säilytystilaa pienellä lattiapinta-alalla. Korkeat lipastot ovat erinomainen valinta, kun tarvitset paljon säilytystilaa mutta haluat pitää lattiatilaa vapaana. Kapea senkki tai kapea lipasto sopii hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen vaatteiden säilyttämiseen tai olohuoneeseen kirjojen ja koriste-esineiden säilytykseen.

Pieni ja kapea lipasto on täydellinen ahtaaseen huoneeseen

Kapea lipasto on erinomainen valinta, kun tila on rajallinen mutta tarvitset silti käytännöllistä säilytystilaa. Pieni lipasto mahtuu helposti ahtaisiin tiloihin, kuten eteiseen tai makuuhuoneen nurkkaan, ja niiden avulla voit hyödyntää tilan tehokkaasti ilman, että huone tuntuisi ahtaalta. Kompakti koko tekee siitä helpon sijoittaa mihin tahansa tilaan, ja se tarjoaa juuri sopivasti säilytystilaa pienemmille esineille.

Puinen lipasto tai senkki

Puinen lipasto tai puinen senkki on ajaton ja kaunis valinta, joka tuo lämpöä ja luonnetta mihin tahansa huoneeseen. Puu on kestävä ja luonnollinen materiaali, joka sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Valikoimastamme löydät niin perinteisiä kuin moderneja puisia lipastoja ja puisia senkkejä, jotka lisäävät tilaan kodikkuutta ja tyylikkyyttä.

Kapea senkki on tilaa säästävä ratkaisu

Kapea senkki on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset säilytystilaa mutta tila on rajallinen. Kapeat senkit sopivat hyvin eteiseen tai kapeaan käytävään, ja niiden avulla voit hyödyntää tilan tehokkaasti. Ne tarjoavat riittävästi säilytystilaa esimerkiksi astioille tai kodin pientavaroille, ja niiden kapea muotoilu tekee niistä helpon sijoittaa ahtaisiin tiloihin.

Valitse kotiisi sopivin lipasto tai senkki

Valitse lipasto tai senkki, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja tilasi vaatimuksia. Näin varmistat, että kotisi pysyy siistinä ja käytännöllisenä. Olipa kyseessä sitten kapea lipasto, korkea lipasto tai puinen senkki, meiltä löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 109 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 109 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa