Nojatuolit mekanismilla - Mekanismituolit tukkuhintaan
Nojatuolit mekanismilla - Mekanismituolit tukkuhintaan

Nojatuolit mekanismilla - Mekanismituolit tukkuhintaan

Mekanismituolit ovat varustettu erilaisilla mekanismeilla, kuten kallistus- ja nosto-ominaisuuksilla, jotka parantavat istumismukavuutta ja helpottavat liikkumista. 

Miksi tarvitset nojatuolin mekanismilla?

Mekanismituoli on erinomainen valinta niille, jotka viettävät paljon aikaa istuen, kuten ikääntyville henkilöille, työskenteleville tai niille, jotka rakastavat rentoutua kotona.

Mekanismituoli on täydellinen valinta olohuoneeseen, kotitoimistoon tai makuuhuoneeseen, kun haluat istua mukavasti..

Mekanisminojatuoli täydelliseen rentoutumiseen 

Mekanismi nojatuoli on suunniteltu erityisesti rentoutumiseen ja mukavuuteen. Mekanismi nojatuolin avulla voit helposti säätää istuma-asentoa, kallistaa selkänojaa tai nostaa jalkatuen haluamaasi asentoon. Tämä tekee mekanismi nojatuolista erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat henkilökohtaista mukavuutta ja rentoutumista.

Mekanismi nojatuoli on varustettu kätevillä säätönapeilla tai kaukosäätimellä, joiden avulla voit säätää tuolin asentoa helposti ja vaivattomasti. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan ikääntyville tai liikuntarajoitteisille henkilöille, jotka tarvitsevat ylimääräistä tukea ja mukavuutta.

Nojatuoli mekanismilla on laadukas valinta

Nojatuoli mekanismilla tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia, jotka parantavat istumismukavuutta ja tekevät tuolista monikäyttöisen huonekalun. 

Voit säätää nojatuolin asentoa tarpeidesi mukaan, olitpa sitten lukemassa, katsomassa televisiota tai lepäämässä.

Nojatuoli mekanismilla

Mekanismituoli sopii hyvin olohuoneeseen, kotitoimistoon tai makuuhuoneeseen, ja se tuo tilaan modernia ilmettä ja teknologista mukavuutta. Mekanismituoli on myös erinomainen valinta elokuvahuoneeseen tai lukutilaan, jossa haluat nauttia mukavasta ja rentouttavasta istuma-asennosta.

Tutustu Tukkunetin laajaan valikoimaan! 

Meiltä löydät mekanismituolin lisäksi myös hyllyt ja kaapitsohvatsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan. Luo kotiisi tai liiketilaasi yhtenäinen ja toimiva kokonaisuus yhdistämällä mekanisminojatuoli muihin tyylikkäisiin sisustuselementteihin.

Tutustu myös muihin tuoleihin, kuten nojatuolit ja työtuolit.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 26 kpl.

Näytetään 1-26 yht. 26 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa