Suodata

Hinta

Hinta

  • 28,00 € - 290,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Yöpöydät
Yöpöytä tukkuhintaan

Yöpöydät

Yöpöydät ovat makuuhuoneen käytännöllisiä ja tyylikkäitä lisäosia, jotka tarjoavat kätevää säilytystilaa ja laskualustaa tärkeille esineille. Etsitpä sitten kapeaa yöpöytää, pientä yöpöytää tai korkeaa yöpöytää, valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen.

Yöpöytä on käytännöllinen lisä makuuhuoneeseen

Yöpöytä on makuuhuoneen välttämätön kaluste, joka tuo mukavuutta ja toimivuutta arkeen. Valikoimamme yöpöydät ovat laadukkaita ja tyylikkäitä, tarjoten monipuolisia säilytysratkaisuja ja laskutilaa sängyn viereen. Meiltä löydät yöpöytiä eri tyyleissä ja materiaaleissa, jotka sopivat täydellisesti jokaiseen makuuhuoneeseen.

Pieni yöpöytä ja kapea yöpöytä

Pieni tai kapea yöpöytä ahtaaseen tilaan

Kapea yöpöytä on erinomainen valinta, kun tilaa on rajoitetusti. Tämä tilaa säästävä ratkaisu tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa ilman, että se vie liikaa lattiatilaa. Kapeat yöpöydät ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä, sopien hyvin pieniin makuuhuoneisiin tai sängyn viereen, jossa tila on rajallinen.

Pieni yöpöytä on täydellinen ratkaisu, kun haluat säilyttää välttämättömät esineet käden ulottuvilla ilman, että pöytä vie liikaa tilaa. Pienet yöpöydät ovat kompakteja mutta monikäyttöisiä, tarjoten tarpeeksi laskutilaa esimerkiksi lampulle, kirjalle tai puhelimelle. Valikoimastamme löydät pienet yöpöydät eri tyyleissä ja väreissä.

Korkea yöpöytä

Korkeat yöpöydät ovat käytännöllisiä, sillä niiden useat hyllyt ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Korkeat mallit sopivat erityisen hyvin korkeampien sänkyjen viereen, tuoden yhtenäistä ja harmonista ilmettä makuuhuoneeseen.

Valkoinen yöpöytä

Valkoinen yöpöytä tuo raikkautta ja valoisuutta makuuhuoneeseen. Valkoinen väri on ajaton ja helppo yhdistää muihin sisustuselementteihin, luoden puhtaan ja selkeän ilmeen. 

Pidätkö yöpöytä valikoimasta?

Tutustu muihin Tukkunetin pöytämalleihin kuten työpöytäruokapöytä tai sohvapöytä. Meiltä löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen!

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 96 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 96 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa