Suodata

Hinta

Hinta

  • 59,00 € - 399,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Lasten sängyt ja kalusteet
Lasten sängyt ja kalusteet tukkuhintaan

Lasten sängyt ja kalusteet

Lastenhuone on paikka, jossa mielikuvitus herää eloon ja unelmat alkavat. Täydellinen lastenhuone sisältää paitsi leluja, myös toimivia ja turvallisia kalusteita. Olipa kyseessä vastasyntyneen huone tai kasvavan lapsen leikkitila, oikeanlaiset kalusteet tekevät tilasta viihtyisän ja käytännöllisen.

Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu luomaan täydellinen lastenhuone, jossa lapsesi voi leikkiä, oppia ja levätä.

Lasten sänky on on lastenhuoneen tärkein kaluste

Valitse lasten sänky, joka sopii täydellisesti lapsesi tarpeisiin ja huoneen tyyliin. Sänkyjemme turvalliset materiaalit ja ergonomiset rakenteet takaavat, että lapsesi nukkuu hyvin joka yö. 

Lasten sänkyjen valikoimamme tarjoaa turvallisuutta, mukavuutta ja kauniita designvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkiin sisustustyyleihin. Lasten sängyt on suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoamaan lapsellesi rauhallisia unia.

Tutustu Tukkunetin sänkymallistoon

Lasten sanky lasten pöytä ja tuolit

Juniorisängyt sopivat kasvavan lapsen tarpeisiin

Kun lapsi kasvaa, myös sängyn tarpeet muuttuvat. Juniorisänky on täydellinen ratkaisu siirtymävaiheeseen pinnasängystä isompaan sänkyyn. Juniorisängyt tarjoavat riittävästi tilaa kasvavalle lapselle ja turvalliset reunat estävät putoamisen.

Valikoimastamme löydät monipuoliset juniorisängyt, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Voit valita eri väreistä ja malleista sen, joka sopii parhaiten lapsesi huoneeseen. Tutustu juniorisänkyihin ja löydä juuri oikea vaihtoehto.

Lasten pöydät ja lasten tuolit

Lasten pöydät ja lasten tuolit ovat keskeinen osa lapsen huonetta, tarjoten tilaa piirtämiselle, askartelulle ja kotitehtävien tekemiselle. Lasten pöydät ja tuolit ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa, mikä tekee niistä käytännöllisen valinnan jokaiseen kotiin.

Lasten pöytä ja tuolit sopivat täydellisesti lapsesi huoneeseen ja tukevat hänen kasvuaan. Meiltä löydät laajan valikoiman eri kokoisia ja tyylisiä settejä. Tutustu pöytä- ja tuolisetteihin ja luo lapsellesi toimiva ja viihtyisä tila.

Miksi lasten sänky ja huonekalut tulee valita huolella?

Oikeiden kalusteiden valitseminen on tärkeä osa lapsesi huoneen suunnittelua. Laadukkaat lasten sängyt, pöydät, tuolit ja säilytyskalusteet luovat viihtyisän ja toimivan ympäristön, jossa lapsesi voi kasvaa ja kehittyä.

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 19 kpl.

Näytetään 1-19 yht. 19 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa