Suodata

Hinta

Hinta

  • 148,00 € - 290,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Saatavuus

Saatavuus

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
Meikkipöydät
Meikkipöydät tukkuhintaan

Meikkipöydät

Meikkipöydät ovat olennainen osa monen kodin sisustusta, tarjoten täydellisen paikan aamurutiineille tai kauneudenhoidolle. Etsitpä sitten klassista meikkipöytää tai meikkipöytää valolla, valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen.

Miksi meikkipöytä valolla on loistava valinta

Meikkipöytä valolla tarjoaa optimaalisen valaistuksen, joka helpottaa meikkausta ja ihonhoitoa. Tukkuhintaan hankitut meikkipöydät tuovat ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä jokaiseen kotiin.

Meikkipöytä valolla

Valikoimassamme on useita malleja, joissa on integroidut valot, jotka tarjoavat kirkkaan ja tasaisen valaistuksen. Tämä tekee meikkaamisesta ja kauneudenhoidosta entistäkin helpompaa ja miellyttävämpää.

Mihin tarvitset meikkipöytää?

Meikkipöydät eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan ne myös lisäävät tyylikkyyttä makuuhuoneeseesi tai kylpyhuoneeseesi. Meidän valikoimastamme löydät erilaisia tyylejä ja kokoja, jotka sopivat täydellisesti sinun sisustukseesi. Tukkuhintaan hankitut meikkipöydät tarjoavat laadukasta designia ja kestävyyttä ilman suurta hintalappua.

Osta meikkipöytä Tukkunetistä!

Laadukkaat ja edulliset meikkipöydät tekevät kauneudenhoidosta helppoa ja miellyttävää. Älä odota, vaan hanki täydellinen meikkipöytä jo tänään ja koe ero, jonka hyvä valaistus ja toiminnallinen muotoilu voivat tuoda kauneusrutiineihisi!

Tutustu myös Tukkunetin laajaan huonekalujen valikoimaan! Meiltä löydät hyllyt ja kaapitsohvattuolitsängyt, sekä kaikki muut kalusteet tukkuhintaan.

Mitä meikkipöydän kaveriksi?

Tutustu muihin Tukkunetin pöytämalleihin kuten työpöytäruokapöytä tai sohvapöytä. Meiltä löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen!

Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa