Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Dokas

Mistä Dokas on tehty?

  • Pääraaka aineena liha joka on kissan ja koiran ruokavalion perusta
  • Hyvää vaihtelua ruokavalioon tuo kala ja sen korkea tyydyttymättömien rasvahappojen pitoisuus
  • Kasvisperäiset aineet ovat esimerkiksi vihannesten ja palkokasvien ainesosia. Laadukkaat kasviperäiset aineet ovat sopivassa määrässä hyödyksi lemmikille.
  • Mineraalit ovat tärkeitä epäorgaanisia ainesosia, joita lemmikin elimistö ei pysty muodostamaan itse. Esimerkiksi suola on elimistölle välttämätöntä, mutta sitä käytetään vain alle 0,3 %.  
  • Pakkauksen iso ikkuna helpottaa ostopäätöstä. Uudelle suljettava pussi pitää sisällön tuoreena ja hyllyvalmiit myyntierät nopeuttavat hyllytystä.

Vastuullisuus

  • Kalatuotteet : MSC sertifikaatti kertoo kestävästä kalastuksesta
  • Kanituotteet : Dokas on sitoutunut eettisempään tuotantokanien kasvatukseen. Osoituksena tästä kaikissa Dokasin kanituotteissa on ” Das werte Kaninchen ” leima ( Good Rabbit Award). Tämän myöntää maailman johtava tuotantoeläinten hyvinvointiin keskittynyt organisaatio Compassion in World Farming.
  • Yhteistyö SGS:n kanssa : kansainvälinen organisaatio, joka toimii Suomessakin:
    ”SGS on maailman johtava tarkastus --, verifiointi --, testaus ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta."Laadunvarmistus, ravintoarvojen mittaus, tuotantotilojen tarkistus kahdesti vuodessa, mikrobiologiset tutkimukset.

Jälleenmyyjät

Myymälät

Aktiiviset suodattimet

Viite: 4251276204234

Tuotemerkki: Dokas

Dokas kissalle pakastekuivattu kananmaha 12g

Arvostelu(t): 0

Herkullinen ja luonnollinen lisä lemmikin päivittäiseen ruokavalioon. Pakastekuivaus säilyttää 100% herkun mausta ja ravintoaineista. Sopii myös raakaruokaa syövälle kissalle.

Hinta 2,39 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Viite: 4251276200120

Tuotemerkki: Dokas

Dokas koiralle kuivattu lammasfile 70g

Arvostelu(t): 0

Hellästi ilmakuivattu lammasfile on oikea luksusherkku parhaalle ystävällesi! Monoproteiininen lammasfile on valmistettu puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, joten se on terveellinen ja ravitseva välipala — ja taatusti herkullinen! Yksi proteiinilähde, viljattomuus ja soijattomuus takaavat sopivuuden useimmille koirille - myös herkkävatsaisille....

Hinta 3,95 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Seuraa meitä Facebookissa