Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Meiho

Meiho on valmistanut näitä tuotteita jo lähes 70 vuotta. Japanilaiseen kulttuuriin kuuluu loppuun asti suunnittelu ja laadusta tinkimätön, pienetkin nyanssit huomioiva toteutus.

Jokainen Meiho- tai Versus-tuote on pitkään mietitty, ja se on suunniteltu tarkasti tiettyyn käyttöön ennen sen pääsyä tuotantoon. Meiho käyttää tuotteissaan vain parhaita kalastuskäyttöön soveltuvia muovilaatuja. Ne kestävät suuria lämpötilan vaihteluja helteistä pakkasiin, eikä käyttäjän tarvitse koskaan murehtia rasioidensa kestävyyttä kalastusolojen muuttuessa. Meihon tuotteet ovatkin voittaneet useita alan palkintoja vuosien saatossa, kuten mm. Good Design Award -palkinnon viidesti sekä Tackle Box of the Year -palkinnon. 

Suurin osa Meihon rasioista on avattavissa ja suljettavissa yhdellä kädellä. Avatut lukitussalvat eivät jää kantta kiinni laitettaessa kannen ja rasian väliin, mikä helpottaa vieheen vaihtoa. Isojen, pitkien lukitussalpojen ansiosta kontaktipinnat kasvavat, joten kannet pysyvät luotettavasti kiinni, eivätkä ala ”irvistämään” reunoistaan vuosienkaan käytön jälkeen. 

Rasioiden ollessa kiinni kansi painuu tiukasti rasian runkoon. Tällöin säilömäsi pientarvikkeet, kuten koukut ja leikarit pysyvät omissa lokeroissaan, eivätkä seilaa lokerosta toiseen kuljetuksen aikana. Kaikki saranoiden metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Voit siis käyttää Meihoja niin makeassa kuin suolaisessa vedessä. 

Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa