Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Amiplay

Talutustuotteet ja vaatteet

Katso jälleenyymäjät

Vietämme paljon aikaa koiria ulkoiluttaen ja välitämme heidän turvallisuudestaan. Haluamme, että koiramme näyttävät tyylikkäiltä ja tuntevat olonsa mukavaksi. Laaja tuotevalikoimamme täyttää nämä tarpeet. Valitse elämäntyyliisi sopivat mallit ja tuotteet.

Kun ulkona sataa vettä tai kylmä tuuli ei kannusta ulkoilemaan, huolehdimme nelijalkaisen parhaan ystäväsi mukavuudesta. Mikään sää ei ole pelottava, kun on sopivasti puettu! Tyylikkäiden mallistojemme tuotteet sopivat jokaiseen vuodenaikaan. Tarkista, mikä mukava ja muodinmukainen asu on täydellinen tälle kaudelle.

Lepo ja matkustaminen

Intensiivisen päivän jälkeen on mukava levätä hetki. Nelijalkaiset ystävämme ansaitsevat vain parasta, joten käytämme tuotteissamme parhaita materiaaleja ja korkealaatuisia kankaita. Koiranpeti on myös osa kodin sisustusta, ja haluamme sen näyttävän tyylikkäältä huonekalujesi joukossa. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät jotain kotiisi sopivaa.

Jokainen matka on vaativa parhaille ystävillemme, ja meidän on varmistettava, että se on turvallinen ja mahdollisimman mukava. Valmistaudutaan matkaan yhdessä valitsemalla tarvittavat tuotteet.

Tuotteen jälleenmyyjät

Myymälät

Verkkokaupat

Tuotteita yhteensä 116 kpl.

Näytetään 1-52 yht. 116 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Viite: 5907563212008

Tuotemerkki: Amiplay

Amiplay turvavyökiinnike 35-45 x 2 cm

Arvostelu(t): 0

Ota ystäväsi huoletta mukaan kauppareissulle tai vaikkapa sienimetsään! Amiplayn kätevä turvavyökiinnike napsautetaan kiinni pantaan tai valjaisiin, ja useimpiin automalleihin sopiva toinen pää turvavyön lukkoon. Hihnaosa on säädettävä 35-45 cm välillä, joten turvavyökiinnike palvelee monen kokoisia koiria — tai miksei seikkailullisia kissojakin!

Hinta 7,99 €
Lisää
Varastossa

Viite: 5907563259690

Tuotemerkki: Amiplay

Amiplay Hygge 2in1 koiran huopakori S, koko 47x39x17cm

Arvostelu(t): 0

2in1 Hygge-koiranpeti on täydellinen lepopaikka lemmikillesi. Pedin materiaali on erittäin kevyttä ja joustavaa huopamaista tekokuitulevyä. Se kestää hyvin taittumista, minkä ansiosta koirasi voi käyttää sitä pitkään. Lisäksi peti on erittäin helppo huoltaa, ja se voidaan pestä käsin.

Hinta 19,90 € Normaalihinta 32,99 €
Lisää
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

Seuraa meitä Facebookissa