Reer ruokatermos 300ml, vaaleanpunainen

4013283904244
Arvosana 


22,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

Reer ruokatermos 300 ml – Lämpimät eväät, iloiset seikkailut


Värikäs kumppani jokaiseen seikkailuun: Tutustu Reer ruokatermokseen 300 ml koossa, nyt ihastuttavassa vaaleanpunaisessa. Tämä lasten suosikki yhdistää käytännöllisyyden ja leikkisän ulkonäön, tuoden iloa ja väriä eväshetkiin. Vaaleanpunainen väri yhdessä viehättävän oravakuvion kanssa tekee tästä termoksesta lasten ja vanhempien yhteisen suosikin. Ei ainoastaan kätevä, vaan myös silmää miellyttävä, tämä termos on täydellinen valinta pitämään lasten ruoat lämpiminä ja maistuvina.


Kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu termos kestää aktiivisen perhe-elämän vaatimukset, säilyttäen samalla ruokien lämpötilan optimaalisena tuntikausia. Sen tiivis kansi pitää huolen siitä, että sisältö pysyy varmasti paikoillaan, estäen vuodot ja sotkut.


Kestävyyttä ja tyyliä


Eväät lämpiminä tyylillä: Reer ruokatermos on suunniteltu palvelemaan lapsiperheitä, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyyliä. Vaaleanpunainen versio, koristeltuna leikkisällä oravalla, vangitsee katseet ja tuo hymyn huulille. Tämän termoksen avulla voit taata, että lapsesi eväät pysyvät lämpiminä ja tuoreina, missä tahansa päivä viekään.


Luja ja luotettava valinta: Vankka rakenne yhdistyy tässä termoksessa miellyttävään ulkonäköön, tarjoten pitkäikäisen ja luotettavan ratkaisun päivittäiseen käyttöön. Vaaleanpunaisen termoksen kompakti muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa, olipa suunnitelmissasi sitten retki luontoon tai tavallinen koulupäivä.


Reer ruokatermos 300 ml vaaleanpunaisena on enemmän kuin vain ruokasäiliö; se on värikäs ja kestävä kumppani, joka tuo iloa ja mukavuutta jokaiseen päivään. Valitsemalla tämän termoksen teet jokaisesta ateriahetkestä erityisen – olipa kyseessä sitten piknik ulkona tai välipala matkalla. Anna lapsesi nauttia lämpimistä ja ravitsevista aterioista tämän tyylikkään ja käytännöllisen termoksen avulla.

Tuotetiedot
4013283904244
4013283904244
750 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Reer ruokatermos 300ml, vaaleanpunainen

Reer ruokatermos 300ml, vaaleanpunainen


Kirjoita oma arvostelusi
9 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa