• Alennettu hinta
  • Uusi

Hirvitakki DePaul Design HuntMate Light M

6430073676026
Arvosana 
99,90 €
69,90 € Säästä 30,00 €
Sisältää alv:n
Määrä
Toimitusaika on noin 3 arkipäivää

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

DePaul Design HuntMate Light Hirvitakki on täydellinen valinta metsästäjille, jotka arvostavat mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Hiljainen pintamateriaali varmistaa, ettei takki kahise liikkuessa. Kevyt ja hengittävä rakenne (3000g/m²/24h) tekee tästä takista miellyttävän käyttää myös pitkinä jahtipäivinä, jolloin liikkuminen on tärkeää. Vedenpitävyys (5000 mm) ja teipatut saumat pitävät sinut kuivana sääolosuhteista riippumatta. Suomalaiset reilut kokomitoitukset takaavat istuvuuden, joka toimii käytännössä, eikä paina tai ahdista. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa laadukkaan hirvitakin ilman, että tarvitsee maksaa ylimääräistä.

Käytännöllinen ja kestävä valinta metsästäjälle!

DePaul Design HuntMate Light Hirvitakki vastaa metsästäjän vaativia tarpeita. Sen hiljainen pintamateriaali on suuri etu jahtitilanteissa, joissa liikkumisen äänettömyys on keskeistä. Tämä ominaisuus tekee takista ihanteellisen käytettäväksi, kun halutaan pysyä mahdollisimman huomaamattomana luonnossa, mutta silti turvallisissa väreissä.

Kevyen rakenteen ansiosta takki ei tunnu raskaalta päällä, mikä tekee siitä mukavan käyttää pitkiäkin aikoja. Takin hengittävyys, 3000g/m²/24h, varmistaa ilmanvaihdon, jolloin keho ei kuumene liikaa aktiivisessakaan liikkeessä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan monipuolisiin sääolosuhteisiin, ja hengittävyys auttaa myös pitämään olon miellyttävänä, vaikka jahti venyisi pitkälle päivään.

Vedenpitävyys on olennainen ominaisuus metsästysolosuhteissa, joissa sade ja kosteus voivat yllättää. HuntMate Light Hirvitakki pitää vettä 5000 mm asti ja varmistaa teipattujen saumojensa ansiosta, että pysyt kuivana kovemmankin myräkän aikana.

Tämä takki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, tehden siitä houkuttelevan valinnan kaikille metsästäjille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja kestävyyttä.

Tuotetiedot
6430073676026
6430073676026
79 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Hirvitakki DePaul Design HuntMate Light M

Hirvitakki DePaul Design HuntMate Light M

Kirjoita oma arvostelusi
6 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa