• Tilapäisesti loppunut

D&G K Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

3423473042853
Arvosana 
52,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Tilapäisesti loppunut

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus
D&G K Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

Dolce & Gabbana on suosittu italialainen muotitalo, joka tunnetaan ylellisistä ja tyylikkäistä tuotteistaan, mukaan lukien hajuvesistä. Heidän hajuvesituoksunsa ovat monipuolisia ja kattavat laajan valikoiman miesten ja naisten tuoksuja. Ne ovat tunnettuja laadustaan ja tyylikkäästä suunnittelustaan, ja ne ovat suosittuja niin arki- kuin juhlatilanteissakin.

Tietoa Eau de Toilette (EDT) -hajuvesistä
Eau de Toilette (EDT) on yksi yleisimmistä hajuvesityypeistä ja se sijoittuu hajuvesien vahvuustasolla välimaastoon Eau de Cologne (EDC) ja Eau de Parfum (EDP) välillä. Eau de Toilette -hajuvedelle on tyypillistä:
1. Tuoksun vahvuus: Eau de Toilette sisältää tuoksuvia öljyjä enemmän kuin Eau de Cologne (EDC), mutta vähemmän kuin Eau de Parfum (EDP). Se tuottaa kevyen, miellyttävän tuoksun, joka ei ole liian voimakas.
2. Kestävyys: EDT:n tuoksu on yleensä kestävä, mutta ei yhtä pitkäkestoinen kuin EDP:n. Se pysyy iholla ja vaatteilla useita tunteja, ja voi vaatia uudelleen levityksen päivän aikana.

Käyttötarkoitus: Eau de Toilette on yleisesti käytetty päivittäisenä hajuvetenä ja se soveltuu hyvin arkipäivän tilanteisiin, kuten työhön, tapaamisiin ja muihin päivittäisiin aktiviteetteihin.
Monipuolisuus: Koska EDT ei ole liian voimakas, se sopii hyvin erilaisiin säätiloihin ja vuodenaikoihin. Se ei yleensä ole liian vahva kesällä eikä liian heikko talvella.
Hinta: Eau de Toilette -hajuvedet ovat usein edullisempia kuin Eau de Parfum -vastineensa, mikä tekee niistä suositun valinnan monille.

Hajuvesityypin valinta riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä, käyttötarkoituksesta ja budjetista. EDT on yleisesti suosittu päivittäiseen käyttöön, ja monet brändit tarjoavat laajan valikoiman EDT-tuoksuja, joista voit löytää juuri oman tyylisi ja mieltymystesi mukaisen vaihtoehdon.
Tuotetiedot
Dolce & Gabbana
3423473042853
3423473042853
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

D&G K Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

D&G K Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa